AMERIČKI POLITIČAR DEMOLIRAO SATANISTIČKI HRAM Ušao u prostoriju i ODRUBIO GLAVU ovoj stvari
Satanizam, Foto: Daily Mail printscreen

pravi haos

AMERIČKI POLITIČAR DEMOLIRAO SATANISTIČKI HRAM Ušao u prostoriju i ODRUBIO GLAVU ovoj stvari

Američki političar odrubio glavu statui đavola

Objavljeno:

Bivši pilot američke mornarice i kandidat za američki Kongres optužen je za kriminalne nestašluke nakon što je navodno doprineo uništenju satanističkog hrama u Ajovi.

Majkl Kasidi (35) uhapšen je jer je u četvrtak ujutru srušio statuu Bafometa u satanističkom hramu u Ajovi, rekla je državna policija Ajove.

U izlogu je bila prikazana statua Bafometa, figura sa kozjom glavom koja je predstavlja Satanu, zajedno sa sedam načela satanizma, satanističkim simbolima i puno sveća.

Kasidi je optužen za zločin četvrtog stepena nakon što je navodno otkinuo glavu Bafometu.

Strastveni hrišćanin je potvrdio da je načinio ovo delo, rekavši da je srušio statuu jer je "bila krajnje antihrišćanska".

Kesidi je 2022. vodio neuspešnu kampanju kako bi zamenio poslanika Majkla Gesta u 3. kongresnom okrugu Misisipija, ali je izgubio trku sa 32,6 odsto glasova od Gesteovih 67,4 odsto.

Nakon što je navodno srušio statuu, pobožni hrišćanin je podelio biblijski stih na društvenoj mreži X: "1. Petrova 5:8 KJV Budite trezni, budite budni; jer vaš protivnik đavo, kao lav koji riče, hoda okolo tražeći koga da proždere."

Satanistički hram u Ajovi se oglasio povodom incidenta.

"Tražimo da zbog bezbednosti posetioci dolaze zajedno i koriste 7 principa kao podsetnik na empatiju, svesni da se pravda ostvaruje na ispravan način, pravnim sredstvima“, napisali su.

Republikanska guvernerka Ajove Kim Rejnolds osudila je ovaj događaj, ali je potvrdila da se tome treba suprotstaviti.

"Kao i mnogim građanima Ajove, smatram da je prikaz Satanističkog hrama u Kapitolu apsolutno neprihvatljiv“, rekla je Rejnoldsova.

Bonus video:

01:46

ON SE RAĐA U LUCIFEROVOJ POSTELJICI! Maja Nikolić oštro o nastupu Luk Bleka: To je čist satanizam! JEDAN DETALJ JE SIMBOL ĐAVOLA

(Espreso/Daily mail/Preneo: M.D.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.