DEČAKA (2) RODITELJI SVAKODNEVNO MUČILI JER GA "NISU ŽELELI": Majka snimala kako se otac IŽIVLJAVA nad mališanom!
Nasilje nad decom, Foto: Profimedia

jezivo

DEČAKA (2) RODITELJI SVAKODNEVNO MUČILI JER GA "NISU ŽELELI": Majka snimala kako se otac IŽIVLJAVA nad mališanom!

Dete iz Rumunije je navodno svakodnevno mučeno jer ga roditelji "nisu želeli"

Objavljeno:

Snimci na kojima se vidi kako roditelji iz Rumunije zlostavljaju dvogodišnjeg dečaka završio je u policiji pošto je majka mališana poslala rođacima video zapis sa željom da se sveti suprugu.

Bračni par uhapšen je na granici 16. decembra, kada su krenuli u rodni grad da tamo proslave praznike. Prethodnih godinu dana živeli su u Nemačkoj i tamo je dečak brutalno mučen i to naočigled svog starijeg brata, koji ima svega četiri godine.

Dete je navodno mučeno jer ga roditelji "nisu želeli". Gotovo svakodnevno dečak je tučen, vezivan, zaključavan u orman, a neretko su mu lepljivu traku stavljali preko usta "da se ne bi drao dok ga tuku".

Policija
Policijafoto: Profimedia

Tokom jednog od brutalnih premlaćivanja, majka je snimila kako se otac iživljava nad dečakom. Ovi snimci stigli su do policije kad je majka dečaka nakon svađe sa suprugom u znak osvete snimke poslala rođacima u Rumuniji. Oni su šokirani odmah sve prijavili.

Roditelji su uhapšeni na granici kada su pokušali da uđu u Rumuniju. U njihovim telefonima policija je pronašla dokaze o zlostavljanju dečaka.

Prema navodima lokalnih medija, otac je na saslušanju rekao "da je majka za sve kriva jer ne može da trpi decu".

Policija
Policijafoto: Profimedia

Deca su odmah oduzeta i o njima je brigu preuzeo Centar za socijalni rad. Sada se proverava u kakvim su odnosima dečaci sa ostatkom porodice - babama i dedama, odnosno tetkama, jer bi neko od njih trebalo da preuzme dalju brigu o njima.

Danas će roditelji biti izvedeni pred sudiju.

Bonus video:

03:32

NESTANAK DECE

(Espreso/ Telegraf.rs/ I.N/ Prenela V.A)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.