OVO SU RODITELJI KOJI SU KRVNIČKI MUČILI DETE (2): Tukli sina "da se ne dere dok ga biju" (VIDEO)
Roditelji iz Rumunije, Foto: PrintScreen/ YouTube/ PortalSM.ro

horor

OVO SU RODITELJI KOJI SU KRVNIČKI MUČILI DETE (2): Tukli sina "da se ne dere dok ga biju" (VIDEO)

Javnost je zgrozila vest o roditlejima iz Rumunije koji su besumučno mučili svoje dete

Objavljeno:

Bračni par iz regiona Satu Mare koji živi u Nemačkoj osumnjičen je da su surovo mučili mlađe dete tako što su mu gurali vatu u usta i lepili lepljivu traku preko "da se ne dere dok ga biju".

Za jeziv slučaj se saznalo kada je majka dečaka rođacima u Rumuniji poslala snimak zlostavljanja, a nakon svađe sa suprugom, da bi mu se osvetila.

Šokirani prizorom, oni su otrčali u policiju i prijavili sve. Za roditeljima je odmah raspisana poternica, a uhapšeni su na granici na ulazu u Rumuniju, gde su došli da sa rodbinom provedu praznike.

Rumunski PortalSM došao je do uznemirujućih snimaka zlostavljanja dečaka, na kojima se vidi kako otac krvnički šamara dete, a dečak od siline udarca pada na tlo. Postoje i fotografije gde se vidi kako dečaka drži za vrat dok su mu nogice odignute od zemlje.

"Ona pravi razliku između dece"

Otac i majka su danas salušani kod predistražnog sudije, i određen im je pritvor do 30 dana.

Dok su oca sprovodili policajci, novinarima je samo rekao: "Ništa nisam kriv, pitajte moju ženu, ona je ta koja pravi razliku između dece".

Postoje dokazi da je zlostavljanje dvogodišnjaka redovno vršeno naočigled njegovog četvorogodišnjeg brata. U ovom trenutku nije poznato da li je i stariji dečak trpeo nasilje.

Brigu o mališanima preuzeo je Centar za socijalni rad, a sada se vrše provere u kakvom su deca odnosu sa drugim članovima porodice, konkretno babama i tetkama, koje bi mogle da preuzmu brigu o njima.

Bonus video:

03:43

Kako zaustaviti nasilje nad decom?

(Espreso/ Blic/ Prenela V.A)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.