TRAMPOVI NA OKUPU, OBJAVILI PORODIČNU FOTKU: Ivanka ukrala MODNI ŠOU, ali mreže bruje samo o MELANIJI! (FOTO)
MelanijaTramp, Foto: Gripas Yuri/ABACA / Shutterstock Editorial / Profimedia

božićna fotka

TRAMPOVI NA OKUPU, OBJAVILI PORODIČNU FOTKU: Ivanka ukrala MODNI ŠOU, ali mreže bruje samo o MELANIJI! (FOTO)

Doterani Trampovi objavili porodičnu fotografiju sa proslave Božića

Objavljeno:

Verenica sina Donalda Trampa Kimberli Gilfoj objavila je na Instagramu fotografiju porodice dan nakon Božića i jedan detalj koji ima veze sa Melanijom Tramp odmah je dospeo u prvi plan. Čim pogledate sliku, setićete se svih priča koji prate njen brak sa bivšim predsednikom Amerike.

Toliko poznatih lica na slici, a Melanija Tramp je ta o kojoj se najviše priča.

Kimberli Gilfoj na slici nosi mini haljinu u crnoj boji. Tu je i njen verenik Donald Tramp junior, kao i Donald Tramp koji zauzima centralno mesto sa svojom prepoznatljivom crvenom kravatom. Bivši predsednik SAD nije blagonaklono gledao na vezu svog sina i bivše voditeljke Fox News koja je bila udata za demokratskog guvernera Kalifornije Gevina Njusoma, dok je on vršio funkciju gradonačelnika San Franciska.

Ivanka Tramp pozirala je u svečanoj roze haljini i tako u poređenju sa ostalim ženama, ukrala modni šou. Njena polusestra Tifani Tramp odabrala je svečanu crvenu plišanu haljinu, fotografisanje nije propustio ni njen suprug Majkl Bouls, koga vidite na slici iza Ivanke.

Na fotografiji je i Ivankin suprug Džared Kušner i njihova deca Arabela (12), Džozef (10) i Tiodor (7).

Kimberli je objavila na Instagramu još slika na kojima je sa verenikom i Donaldom Trampom, na njegovom imanju Mar-a-Lago na Floridi. Tifani i Ivanka Tramp nisu slavile sam Božić sa ostalim članovima porodice, ali su se kasnije pridružile slavlju.

Na slici koja je danas u žiži nema drugog Trampovog sina Erika Trampa i njegove supruge Lare, a nema ni Melanije Tramp. Ali je zato tu njen i Donaldov sin Baron Tramp.

Trampovi
Trampovifoto: Printscreen/Instagram/Kimberly Guilfoyle

Prilično neobičan detalj upada u očima svima pa se pitaju gde je bivša prva dama SAD? Za sada nije poznato da li je propustila slavlje ili samo fotografisanje. Ili je pak Kimberli namerno objavila sliku na kojoj nema bivše slovenačke manekenke.

Ne tako davno Ivanka Tramp šerovala je na Instagramu sliku sa venčanja sa koje je "odstranila" Kimberli pa je zatim korigovala tu "grešku".

Izostanak sa slike je izgleda tradicija u porodici Tramp, a to što nema Melanije je naročito intrigantno zbog svih sumnji da je njen brak sa Donladom na klimavim nogama i zbog činjenice da je dugo nije bilo u javnosti pored muža.

Slika je obavljena ubrzo nakon ovakve priče o Melaniji Tramp.

Zna se kakve planove Melanija ima za 2024. godinu. Prema rečima insajdera, preokret se desio nakon što je Donald Tramp dobio slučaj na Vrhovnom sudu u vezi sa subverzijom izbora.

- Tramp i njegova porodica toliko su sigurni da će on ponovno postati predsednik Amerike da upućeni u dešavanja na imanju Mar-a-Lago (Florida) kažu da je postigao dogovor sa suprugom da ona pojača svoje diplomatske nastupe na najvišem nivou u 2024. godini - tvrdi izvor.

Donald Tramp
Donald Trampfoto: Profimedia

Dobro upućene osobe rekle su da Melanija nakon što se nedavno sa ostalim bivšim prvim damama SAD pojavila na sahrani Rozalin Karter, ima više samopouzdanja kao predstavnica svog supruga i više veruje u svoju diplomatsku funkciju. Sredinom ovog meseca bila je na važnoj ceremoniji u Nacionalnom arhivu.

- Melanija shvata da je vreme da se pridruži redovima istorijskih prvih dama i ostavi svoj trag u istoriji. Oseća se bolje pripremljenom za svoju potencijalnu ulogu drugi put - tvrdi izvor.

Bonus video:

01:24

TRAMP OPTUŽEN JER SE PREDSTAVLJAO BOGATIJIM NEGO ŠTO JESTE?! Jelača: Ovo je najgori momenat za njega, a evo ZAŠTO je to radio

(Espreso / ŽenaBlic / Prenela: J.N.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.