BMW-om PREGAZIO DEČKA KOJI JE MUVAO NJEGOVU BIVŠU,VUKAO GA 10 METARA PO PUTU: Kamere snimile užas u Slatini! VIDEO
Foto: Printscreen/youtube/IONUŢJIFCU

UŽAS

BMW-om PREGAZIO DEČKA KOJI JE MUVAO NJEGOVU BIVŠU,VUKAO GA 10 METARA PO PUTU: Kamere snimile užas u Slatini! VIDEO

Šokirani prolaznici su sprečili napadača da pobegne

Objavljeno:

Prava drama odigrala se juče oko podneva na ulicama Slatine, kada je mladić za volanom "bmw-a" namerno pregazio drugog mladića i vukao ga 10 metara po kolovozu i trotoaru, dok je nesrećni dečko bio zaglavljen ispod branika.

Iako je u prvi mah delovalo da je užasnom napadu prethodila svađa u saobraćaju, ispostavilo se da je za volanom bmw-a bio bivši dečko devojke kojoj se povređeni dečko udvarao.

Sigurnosne kamere zabeležile su trenutak kada vozač BMW-a, koji je prethodno udario u "citroen", naglo kreće u rikverc i udara u kombi koji je stao iza. Nakon toga ubacuje u prvu brzinu i udara vozača "citroena" koji je izašao iz vozila da razgovaraju.

Na snimku se vidi kako mladić pada pod automobil, a vozač BMW-a naglo mota desno i sa sve čovekom zaglavljenim ispod branika vozi po ulici, a potom i po trotoaru, dok istraumirana devojka koja je bila u "citroenu" beži vrišteći.

Šokirani prolaznici su sprečili napadača da pobegne, a potom su po dolasku hitne pomoći podigli BMW i izvukli mladića koji je zadobio brojne prelome i povrede.

Ispostavilo se da je napadač od ranog jutra pratio vozača "citroena", a navodno je sve kulminiralo kada je video kako njegova bivša devojka sela u to vozilo.

Bonus video: TEŽAK UDES NA BULEVARU KRALJA ALEKSANDRA: U sudaru POGINUO motociklista, drugi povređen

00:02

TEŽAK UDES NA BULEVARU KRALJA ALEKSANDRA: U sudaru POGINUO motociklista, drugi povređen

(Espreso/Blic/Prenela: D.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.