EKSPLICITNI PRIZORI SA ŽURKE BLUDA I RAZVRATA ĆE VAS FRAPIRATI: Javnost ZGROŽENA, ovo su SPORNE SCENE (FOTO)
Foto: Printscreen/ Telegram / @pridybaylo_k

VRUĆE!

EKSPLICITNI PRIZORI SA ŽURKE BLUDA I RAZVRATA ĆE VAS FRAPIRATI: Javnost ZGROŽENA, ovo su SPORNE SCENE (FOTO)

Ovo je bio događaj zatvorenog tipa sa strogo propisanom starosnom granicom za ulazak, a održan je u jednom klubu u prestonici Belorusije

Objavljeno: 16:50h

U Minsku je pre nekoliko dana došlo do masovnog hapšenja organizatora i učesnika jedne žurke koja je održana 24. decembra. Snimak sa ove kontroverzne zabave podelio je ruski novinar Konstantin Pridibajlo, a na kadrovima se vide eksplicitni prizori. Okupljanje je bilo tematskog karaktera, odnosno reč je o takozvanoj hentai žurci.

Nakon žurke, snage bezbednosti privele su oko 10 osoba, a dobili su od pet do 15 dana zatvora. Ipak, kako prenese ruski mediji, postoji mogućnost da dobiju i strože kazne, te da se protiv njih pokrene sudski postupak.

Ovo je bio događaj zatvorenog tipa sa strogo propisanom starosnom granicom za ulazak, a održan je u jednom klubu u prestonici Belorusije. Namenjen je ljubiteljima mange i hentaija - žanra japanske animacije, odnosno crtanih filmova čiji su glavni element erotske scene.

Neki od učesnika izvodili su performanse seksualnog karaktera, pa su u skladu sa tim bili u izazovnom donjem vešu, te su nosili opremu karakterističnu za one koje uživaju u sado-mazo odnosima kao što su kožna, lakovana odela, maske za lice... Bilo je čak i muškaraca u mrežastim čarapama i uniformama sobarica.

Ovo nije prvi put da se održavaju ovakva okupljanja, ali smatra se da je sada dospeo u žižu javnosti i da je zainteresovao organe reda zbog nedavnog skandala kada su pripadnici elite u Moskvi priredili "golu" žurku, prenosi portal "Bel-news.by".

1 / 3 Foto: Printscreen/ Telegram / @pridybaylo_k

"U Minsku je održan veoma čudan događaj. Sve ovo svakako izgleda sumnjivo, ali ne želim da se bavim moralisanjem. Ko je tu došao - to je njihova odluka i njihova stvar. Ali, šta je to bilo i zašto muškarci trče naokolo u ženskom donjem vešu - to je pitanje. Da li je reč o propagandi?", napisao je Pridibajlo.

Bonus video:

02:05

Žurka u gradskom prevozu

(Espreso/ Zena.blic/ Stefana Pavlović/ Prenela: T.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.