KO JE MISTERIOZNA LEPOTICA KOJA JE POSLEDNJA PRIČALA SA EPSTAJNOM? Sutradan se OBESIO, a na nju je dao OGROMNU LOVU
Karina, Foto: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

POTROŠIO MASNU SUMU NA NJU

KO JE MISTERIOZNA LEPOTICA KOJA JE POSLEDNJA PRIČALA SA EPSTAJNOM? Sutradan se OBESIO, a na nju je dao OGROMNU LOVU

Malo pre nego što je oduzeo sebi život Džefri Epstajn razgovarao je sa svojom poslednjom devojkom, a posetila ga je 11 dana ranije. Ko je misteriozna lepotica slovenskog porekla?

Objavljeno:

Ime Džefrija Epstajna ponovo je preplavilo medije širom sveta, ali ovog puta zbog drugih imena – onih koja su su povezana s njim nakon što su otpečaćena dokumenta u vezi sa slučajem Epstajnovog seksualnog iskorišćavanja mladih devojaka i mlaloletnica, piše Glossy.

Stotine stranica dokumenata i tužbe povezane s optuženim i pokojnim Džefrijem Epstajnom, javno su objavljene, a još stotine pojaviće se u javnosti u narednim nedeljama.

Do sada su mnogi dovedeni u vezu sa ozloglašenim američkim finansijerom, koji je seksualno iskorišćavao maloletnice na svom privatnom ostrvu uz pomoć svoje ljubavnice i saradnice Žislen Maksvel, koja ih je podvodila.

Među njima su nekadašnji američki predsednici Bil Klinton i Donald Tramp, političar Al Gor, frizer Frederik Fekai, a pominju se i ličnosti iz industrije zabave i umetnosti kao što su režiser Džordž Lukas, glumci Leonardo Dikaprio, Kejt Blanšet, Kameron Dijaz i Brus Vilis, manekenka Naomi Kembel...

Džefri Epstajn
Džefri Epstajn foto: SDNY / Zuma Press / Profimedia

Smrt Džefrija Epstajna

Poznato je da biznismen umro u zatvorskoj ćeliji 10. avgusta 2019. godine, a zaključeno je da je njegova smrt posledica vešanja. Tako je umro neosuđen, jer je uhapšen tek mesec dana ranije, zbog trgovine ljudima, i to maloletnim licima, radi seksa, a nakon njegove smrti odbačene su sve krivične prijave protiv njega.

O smrti Džefrija Epstajna postoji mnogo teorija zavere, a ono što se pouzdano zna jeste ko je poslednja osoba koja ga je posetila i s kojom je razgovarao pre nego što je izdahnuo.

Džefri Epstajn
Džefri Epstajn foto: Profimedia

Poslednja osoba koja je pričala s Epstajnom

Kako je pisao Daily Mail u junu 2023. godine, poslednja osoba van zatvora, odnosno iz spoljnog sveta, koja je razgovarala sa Džefrijem Epstajnom pre njegove smrti bila je njegova devojka.

U pitanju je Karina Šulijak, koja je posetila Epstajna i 11 dana ranije, a navodno je s finansijerom razgovarala telefonom dan pre nego što je pronađen obešen u svojoj ćeliji. Bio je to njegov poslednji telefonski poziv, a nije poznato o čemu su razgovarali.

Epstajn joj je navodno bio veoma naklonjen – toliko da je prilikom njiovog telefonskog razgovora naredio svojim advokatima da izađu da bi imali privatnost, rekao je svedok.

Kako je rekao izvor blizak Karini Šulijak, nakon što su prekinuli vezu, "ona nije imala utisak da Epstajn ima suicidne misli".

Džefri Epstajn
Džefri Epstajn foto: AP

Ko je poslednja devojka Džefrija Epstajna?

Karina Šulijak i Epstajn navodno su bili u "ozbiljnoj vezi" i viđali su se sedam godina u trenutku njegove smrti. U pitanju je zubarka iz Belorusije, iz Minska, koja je u Ameriku stigla 2009. godine.

Posle četiri godine, udala se za Epstajnovu saradnicu Dženifer Kalin, navodno kako bi mogla da dobije papire i ostane u zemlji. Sa Epstajnom se viđala u narednim godinama, a mediji su pisali da je biznismen platio lečenje Karinine majke i da joj je pomogao u finansiranju skupocene kuće u Minsku, u kojoj žive njeni roditelji.

Karina Šulijak
Karina Šulijakfoto: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Daily Mail pisao je i da je moguće da je njeno pohađanje Univerziteta Kolumbija platio Epstajn, a navodno je ona dobijala mnogo novca od svog ljubavnika. Tako je pomenuti portal pisao da je na suđenju Epstajnovoj "madam" Žislen Maksvel 2021. moglo da se čuje da je bogataš dao za Karinu najmanje 30,7 miliona dolara tokom veze.

Ona je navodno stomatološkinja, registrovana na Floridi, u Kaliforniji i na Devičanskim ostrvima, gde ima svoju ordinaciju, čija je adresa povezana s Epstajnom.

Ostrvo bluda i nemorala
Ostrvo bluda i nemorala foto: TNS/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Inače, Daily Mail je pisao i da je stolica ua zubarsku ordinaciju među predmetima koje je Epstajn odneo na svoje privatno ostrvo, pa se veruje da je Karina bila zadužena za brigu o oralnom zdravlju žena bliskih biznismenu.

(Espreso/ Glossy/ Tamara Sorak Ranković/ Prenela: T.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.