KEJT MIDLTON ŠOKIRALA CELI SVET JEDNOM FOTOGRAFIJOM:Pukla NEVIĐENA BRUKA kad je GOLA PRINCEZA osvanula na NASLOVNOJ
Kejt Midlton, Foto: Profimedia

TOPLES FOTKE

KEJT MIDLTON ŠOKIRALA CELI SVET JEDNOM FOTOGRAFIJOM:Pukla NEVIĐENA BRUKA kad je GOLA PRINCEZA osvanula na NASLOVNOJ

Modni fazon Kejt Midlton pre udaje za Vilijama takođe nije bio sporan jer ona tada nije morala da sledi ama baš nikakav protokol, osim pravila dobrog ukusa- po svojoj želji

Objavljeno:

Princeza od Velsa slavi danas 42. rođendan. Od 2011. godine je u braku sa starijim sinom princeze Dajane i Čarlsa III. Besprekorna je na važnoj funkciji, a za nešto duže od jedne decenije potpuno je promenila imidž. Omiljena članica britanskog dvora godinama je bila zaštićena od skandala, nakon što je toples afera pretila da joj trajno ugrozi reputaciju, pa čak i ugrozi poziciju u britanskoj kraljevskoj porodici.

Skandal se "ispeglalo", a dvor očigledno nije želeo lako da odustane od nje. Kejt je bila spremna da se odrekne starog načina života ne bi li doskočila položaju. Buduća britanska kraljica ima jasnu želju da bude savršena u javnosti, i to joj polazilo dugo za rukom, do prošle godine.

Partijanje, "lude" londonske žurke i potpuno drugačiji stil, tako se mogu opisati stare fotografije princeze od Velsa. Modni fazon Kejt Midlton pre udaje za Vilijama takođe nije bio sporan jer ona tada nije morala da sledi ama baš nikakav protokol, osim pravila dobrog ukusa- po svojoj želji.

Očekivano, nakon venčanja sa princom 2011. u Londonu, počeo je da se analizira njen nekadašnji stil. Ni Kejt nije bila u potpunosti zaštićena od medijskog pritiska, ali se to vremenom promenilo, baš kao što je i ona svoj stil uskladila sa pravilima koje moraju da sledi članovi britanske monarhije po principu - što veća funkcija, to više obaveza i manje manevarskog prostora za eksperimentisanje u modi.

Kejt i danas posegne za "slobodnijim" modnim izdanjima, ali je uspela da izgradi savršen stil jedne princeze, iako je pre desetak godina testirala nerve kraljice Elizabete Druge noseći "neprimereno kratke" suknje.

Nije ni Kejt Midlton bila prihvaćena u kraljevskoj porodici kao devojka savršene reputacije, ali je istina da je Megan Markl bila izložena znatno oštrijim kritikama koje ne prestaju ni danas.

Kejt Midlton
Kejt Midltonfoto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Princeza iz naroda, kako neki zovu Kejt, preokrenula je stvari u svoju korist, ali se pretpostavlja da joj je i sam dvor u tome pomogao, mnogo.

Ono što je ostalo zabeleženo kao njen najveći medijski skandal, nisu ni stara modna izdanja, odnosno propusti na polju stila, već golišave slike koje su 2013. objavljene na naslovnoj strani magazina "Closer".

Kejt u toplesu na naslovoj strani
Kejt u toplesu na naslovoj stranifoto: THOMAS SAMSON / AFP / Profimedia

Fotografije su zabeležene u francuskom mestu Luberonu i izazvale su svetsku aferu na koju se javnost s vremena na vreme podseti, u procenama reputacije Kejt Midlton.

Kako se Kejt Midlton menjala vremenom, možete pogledati u galeriji gde je i slika princeze u goloj haljini na humanitarnoj studentskoj modnoj reviji 2003. na Sent Endrjuz univerzitetu. Vilijam se tog dana zaljubio u svoju buduću suprugu, a iskrice među njima buktale su duže vreme.

"Bili smo na prvoj godini fakulteta i išli smo na zabavu posvećenu Hari Poteru u jednom dvorcu. Sećam se da su Kejt i Vil plesali zajedno cele noći. Neko je organizovao dobrotvornu aukciju na kojoj ste mogli da obezbedite da provedete jedan dan sa osobom koja vam je draga. Princ je platio 200 funti za druženje Kejt. Već je tada među njima nastala jaka povezanost", rekla je školska drugarica Vilijama i Kejt Laura Varšauer pre nekoliko godina za "Daily mail" otkrivši da se princ od upornih obožavateljki branio uz pomoć u to vreme prijateljice Kejt rekavši devojkama da je u vezi sa zanosnom brinetom.

Bonus video:

10:13

NIJE SAMO HALJINA KEJT MIDLTON NA VIMBLDONU KOJU JE KREIRALA SRPSKA DIZAJNERKA OČARALA SVE Imamo još jedan modni uspeh u svetu!

(Espreso / Blic Žena, Jelena Milenković/ Prenela M.L.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.