OTIŠLA U TURSKU NA OPERACIJU ZADNJICE, PA UMRLA POSLE PAR DANA! Devojke dobro OBRATITE PAŽNJU, umrla je u MUKAMA
Demi Agolja, Foto: Facebook

FATALNE POSLEDICE

OTIŠLA U TURSKU NA OPERACIJU ZADNJICE, PA UMRLA POSLE PAR DANA! Devojke dobro OBRATITE PAŽNJU, umrla je u MUKAMA

Hitno je prebačena na intenzivnu negu, ali u ponedeljak je preminula

Objavljeno:

Mlada Britanka i majka troje dece, Demi Agolja (26), imala brazilsku operaciju podizanja zadnjice u Turskoj i umrla je samo nekoliko dana kasnije.

Kako piše Dejli mejl, Agolja je pretrpela višestruke srčane udare koje je uzrokovala masna embolija i pored toga što su lekari rekli da je operacija bila uspešna.

Agolja se navodno požalila na bolove u grudima nekoliko sati pre nego što je trebalo da se vrati u Mančester. Prema rečima njene porodice, ona se vratila na kliniku u Istanbulu na pregled, ali je doživela srčani udar na putu do bolnice u taksiju.

Hitno je prebačena na intenzivnu negu, ali u ponedeljak je preminula.

Demi Agolja
Demi Agoljafoto: Facebook

Njen brat Karl (37) rekao je da su cela porodica i njen partner pokušavali da je ubede da se ne radi nikakve operacije na sebi, baš zbog bezbednosti.

„Tragično je to što se dogodilo. Svi smo u šoku. Ako neko razmišlja o odlasku u Tursku na operaciju, rekao bih mu da to ne radi! Čak se ni njen dečko nije slagao. Rečeno nam je da je njen dečko pokušao reanimaciju u taksiju, ali ne znamo sve detalje. Ona je imala samo 26 godina, nije trebalo da umre. Iza sebe je ostavila troje male dece“, rekao je on.

Nedavno je još jedna Britanka umrla nakon „brazilskog podizanja zadnjice“ u Turskoj.

Bonus video:

07:46

USPEO ONO ŠTO PRE NJEGA NIKO NIJE: Treća NAJVEĆA obaveštajna operacija NA SVETU pokrenuta u srcu NATO komande - od strane SRBINA!

(Espreso/ Nova/ Prenela: T.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.