OVO JE GOVOR KOJI JE MELANIJA ODRŽALA NA SAHRANI SVOJE MAJKE: Jedan DETALJ će vas RAZORITI, srce da PUKNE (FOTO)
Melanija Tramp na sahrani majke, Foto: GIORGIO VIERA / AFP / Profimedia

potresno

OVO JE GOVOR KOJI JE MELANIJA ODRŽALA NA SAHRANI SVOJE MAJKE: Jedan DETALJ će vas RAZORITI, srce da PUKNE (FOTO)

Amalija Knavs umrla je ranije ovog meseca u 78. godini

Objavljeno:

Majka Melanije Tramp Amalija Knavs sahranjena je juče na Florodi. Tužnom događaju prisustvovala je bivša prva dama Amerike, bivši američki predsednik Donald Tramp, Amalijin suprug Viktor Knavs, Baron Tramp, sin bračnog para Tramp, i ostali članovi porodice. Melanije je održala srceparajući govor, u kojem je istakla koliko je ljubav koja ju je spajala sa majkom jaka i neraskidiva.

Amalija Knavs umrla je ranije ovog meseca u 78. godini. Melanija Tramp pojavila se sa sinom i suprugom i ocem Viktorom Knavsom juče u crkvi Bethesda by the Sea na Floridi. Sahrani su prisustvovale i ćerke Donalda Trampa Tifani Tramp i Ivanka Trampa koja je došla sa suprugom Džaredom Kušnerom.

Pročitajte kako se Ivanka Tramp oprostila od majke Melanije Tramp.

Melanija Tramp je na sahrani svoje majke rekla sledeće: "U njenom prisutnostu, činilo se da svet svetluca od sjaja i radosti. Naša veza bila je neraskidiva". Rekla je da je njena majka bila "svetlo u mračnim danima" i istakla sa kakvom lakoćom su se odvijali njihovi razgovori.

Amalija Knavs živela je u privatnom odmaralištu Trampovih Mar-a-Lago otkako su njena ćerka i zet napustili Belu kuću 2021. godine. Pre toga je za nju i njenog supruga bio rezervisan apartman u predsedničkoj rezidenciji u Vašingtonu.

"Počivaj u miru, moja voljena majko”, završila je Melanija svoj govor. Kako prenosi AP, ona je nakon toga dodirnula svoje usne prstima i dodirnula njima majku.

Melanija i Donald Tramp na sahrani Amalije Knavs
Melanija i Donald Tramp na sahrani Amalije Knavsfoto: GIORGIO VIERA / AFP / Profimedia

Melanija Tramp je na Tviteru (X mreža) objavila tužnu vest da je njena majka umrla: "S dubokom tugom objavljujem da je preminula moja voljena majka Amalija. Amalija Knavs bila je snažna žena koja je uvek bila graciozna, draga i dostojanstvena. Bila je potpuno posvećena svom suprugu, ćerkama, unuku i zetu. Nedostajaće nam neizmerno i nastavićemo da poštujemo i volimo njenu zaostavštinu".

Amalija je sa Viktorom Knavsom pored Melanije dobila i ćerku Ines koje nema na fotografijama sa sahrane.

Melanija i Donald Tramp na sahrani Amalije Knavs
Melanija i Donald Tramp na sahrani Amalije Knavsfoto: GIORGIO VIERA / AFP / Profimedia

Da je Amalija Knavs u teškom stanju, prvi je objavio Donald Tramp ističući da je njegova supruga provela Božić uz majku zbog čega je propustila porodično okupljanje na Floridi, za vreme praznika.

"Amalija ima odličan odnos sa Melanijom i sa Baronom, oni je vole. Nesebična je i brine se o porodici. Melannija je uvek bila u sjajnim odnosima sa majkom kao i njen sin. Bilo je trenutaka kada je Baron bio sa bakom i dedom više nego sa Melanijom, i mnogo više nego sa Donaldom", rekao je ranije izvor za People.

Bonus video:

01:24

TRAMP OPTUŽEN JER SE PREDSTAVLJAO BOGATIJIM NEGO ŠTO JESTE?! Jelača: Ovo je najgori momenat za njega, a evo ZAŠTO je to radio

(Espreso/ Zena.blic/ Jelena Milenković/ Prenela: T.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.