KRALJ ČARLS PRVI PUT U JAVNOSTI NAKON VESTI ZBOG KOJE JE NACIJA NA IGLAMA! Evo gde je bio i u ČIJEM DRUŠTVU (FOTO)
Kralj Čarls, Foto: Profimedia

drama na dvoru

KRALJ ČARLS PRVI PUT U JAVNOSTI NAKON VESTI ZBOG KOJE JE NACIJA NA IGLAMA! Evo gde je bio i u ČIJEM DRUŠTVU (FOTO)

Dvor se suočava sa dvostrukom krizom jer je Kejt Midlton četvrti dan u bolnici, gde će boraviti 10 do 14 dana, dok lekari savetuju da njen oporavak traje dva do tri meseca

Objavljeno:

Kralj Čarls pojavio se danas prvi put u javnosti nakon vesti da će biti operisan naredne nedelje zbog i uvećane prostate i i nakon operacije Kejt Midlton koja je pre tri dana bila podvrgnuta operaciji abdomena u londonskoj klinici.

Čarls III viđen je jutros u Aberdinu, u društvu supruge kraljice Kamile, koja je juče saopštila da je britanski monarh dobro i da se raduje povratku službenim dužnositma, piše Daily mail.

Fotografiju možete pogledati ovde.

Britanski monarh i kraljica Kamila borave u njegovoj privatnoj kući Birkolu u Aberdinširu dok se on priprema za korektivnu proceduru koju će imati naredne nedelje. Dijagnositkovano mu je beningno uvećanje prostate.

Britanski kralj (75) stao je na tron pre 16 meseci, krunisanje je obavljeno šestog maja u Vetsminsterskoj opatiji u Londonu.

Dvor se suočava sa dvostrukom krizom jer je Kejt Midlton četvrti dan u bolnici, gde će boraviti 10 do 14 dana, dok lekari savetuju da njen oporavak traje dva do tri meseca. princeza od Velsa oporavljaće se u svom domu u Vindzoru. Princ Vilijam odložio je sve službene dužnosti i brinuće o njoj i deci. U pomoć će priskočiti i njeni roditelji Kerol i Majkl Midlton kao i sestra i brat Pipa i Džejms Midlton.

Kejt Midlton
Kejt Midlton foto: Profimedia

Čarls III i Kamila viđeni su 14. maja u Balmoralu, samo dva dana nakon što je saopštena vest o zdravstevnom stanju Kejt Midlton, a onda i o njegovoj operaciji.

Kako je princ Hari saznao za zdravstevno stanje svog oca

Vojvoda od Saseksa je navodno obavešten o očevoj dijagnozi u poruci iz Bakingemske palate, ali se smatra da je pre toga za to saznao preko medijma, piše The Telegraph.

Princ Hari
Princ Hari foto: Profimedia

Hari bi danas trebalo da učestvuje na Living Legend of Aviation dodeli nagrada u Kaliforniji, domaćin svečanosti je Džon Travolta koji je pre više decenija izveo senzacionalni ples sa princezom Dajanom. Na ovom događaju biće obeležen i njegov rad u Invictus Games Foundation. Ne zna se da li će princ i Megan Makrl prisustvovati tome.

Bonus video:

03:42

Šta je Čarls rekao Vilijamu u trenutku kada ga je prestolonaslednik poljubio?

(Espreso/ Zena.blic/ Jelena Milenković/ Prenela: T.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.