OTKRIVENI NAJNOVIJI DETALJI O KEJT MIDLTON! Evo u kakvom je stanju nakon TEŠKE OPERACIJE,o jednom DETALJU SVI BRUJE
Kejt Midlton, Foto: Profimedia

NEPOKOLEBLJIVA PREDANOST

OTKRIVENI NAJNOVIJI DETALJI O KEJT MIDLTON! Evo u kakvom je stanju nakon TEŠKE OPERACIJE,o jednom DETALJU SVI BRUJE

Poznati par pokušava da održi "osećaj normalnosti" za svoju decu, Šarlot, Luja i Džordža

Objavljeno:

Kejt Midlton podvrgnuta je prošle nedelje operaciji abdomena na privatnoj londonskoj klinici, očekuje se da će u bolnici biti još nedelju dana nakon što će otići u Adelejd kotidž u Vindzoru gde će teći njen opopravak. Lekari su izjavili da će se princeza od Velsa oporavljati dva do tri meseca. Saznali su se sada novi detalji o njenom oporavku nakon teške operacije.

"Nepokolebljiva predanost Kejt Midlton naciji podstaknuće je da nastavi svoj kraljevski posao iz kreveta dok se oporavlja od teške operacije", rekli su insajderi iz Palate.

Izvori su dodali da će joj i pored toga porodica ostati na prvom mestu, a dnevni posao na drugoj poziciji. Kejt Midlton se oseća dobro nakon hiruškog zahvata, i ona i princ Vilijam žele da se što pre vrate službenim dužnostima, a u međuvremenu žongliraće između roditeljskih i javnih obaveza. Poznati par pokušava da održi "osećaj normalnosti" za svoju decu, Šarlot, Luja i Džordža.

Kejt Midlton
Kejt Midlton foto: Adrian DENNIS / AFP / Profimedia

"Deca su uvek u centru njihovog svemira. Tako će biti i dalje. Žele da im obezbede što više normalnosti u budućnosti", poručili su izvori.

Za odluku Kejt Midlton da radi tokom oporavka saznaje se nakon oštrih kritika sa društvenih mreža koje su se upućivale njoj, princu od Velsa i kralju Čarlsu. Na internetu govore da su njih troje "lenji", a kako piše Daily mail, to ističu antimonarhisti i trolovi.

Na Tviteru neki kažu da Kejt "glumi žrtvu" i da je "operaciju preokrenula u svoju korist", aludirajući se na to što se o tome intenzivno piše. Pre ovih komentara princ Vilijamm odlučio je da pauzira sa službenim dužnostima sve dok se njegova supruga ne oporavi. Kejt će tokom oporavka u Vindzoru pomagati i njeni roditelji Kerol i Majkl Midlton kao i sestra i brat Pipa i Džejms Midlton.

Kejt Midlton i princ Vilijam
Kejt Midlton i princ Vilijam foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Republikanska antimonarhistička grupa na Tviteru piše sledeće: "Mogli bi svi da budemo bolesni od morbila šest meseca i da i dalje imamo više angažmana nego prošle godine". Izvršni direktor te grupe Grejem Smit tvitao je: "Muškarac posećuje ženu u bolnici. Ogromna stvar ako je istina".

Drugi kritičar poručuje: "Treba li da mu aplaudiramo? PR spin kojim se očajnički želi da se princ Vilijam prikaže kao predani muž i otac koji žonglira sa brigom o deci i brigom o ostalim stvarima dok ima vojsku ljudi koji ga podržavaju i nema nikakvih finansijskih briga zbog odlaganja obaveza, pa može da ostane kod kuće", prenosi Daily mail.

Na negativan način o Kejt Midlton pisao je i Tvteraš koji tvrdi da je radio za britansku nacionalnu službu pa je ovako opisao razliku između lečenja u državnim i privatnim bolnicama u Britaniji.

U međuvremenu nagalo se da će princ Vilijam postati prvi britanski monarh, u poslednjih pet vekova, koji će raskinuti službene veze sa Crkvom Engleske, što je Palata demantovala, a to je dodatno pojačalo sumnju da će njegov otac možda abdicirati. Čarls III odlazi ove nedelje na operaciju zbog benignog povećanja prostate, najavljeno je da će se brzo vratiti dužnostima.

Bonus video:

03:08

BATA SPASOJEVIĆ PROGOVORIO O SVOM DETINJSTVU I ŽIVOTU Evo šta je rekao o Kejt Midlton i njenom stajlingu OTKRIO I SKIVENI TALENAT!

(Espreso/ Zena.blic/ Jelena Milenković/ Prenela: T.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.