GLEDALA JE STARU SLIKU, PA PREPOZNALA LICE IZA SEBE: Tada je usledio ŠOK, od OVOGA se DIŽE KOSA NA GLAVI (VIDEO)
Fotoaparat, Foto: Carina Info

neverovatno

GLEDALA JE STARU SLIKU, PA PREPOZNALA LICE IZA SEBE: Tada je usledio ŠOK, od OVOGA se DIŽE KOSA NA GLAVI (VIDEO)

Neplanirano zajednička fotografija iz prošlosti zabezeknula je par koji je već dugo zajedno

Objavljeno:

Influenserka Džen Čia iz Malezije nedavno je napravila pravi bum na društvenim mrežama zanimljivom ljubavnom pričom.

Ova 32-godišnjakinja podelila je snimak na kome prikazuje sliku iz 2012. godine koju je tada i okačila na Fejsbuk, a na kojoj se smeši dok sedi u kafiću, a u pozadini se vidi njen sadašnji suprug Džon. I ovo možda uopšte ne bi bilo neobično, da se u tom trenutku par uopšte nije poznavao, zapravo oni su se zvanično upoznali tek dve godine kasnije!

Džen je pokazala i tačan datum kada je postavila sliku na Fejsbuk - bio je to 10. oktobar 2012, ali je tek više od deceniju kasnije shvatila da ista krije prilično neverovatno otkriće. Naime, kao što smo već rekli, na njoj je i Džon Lidel, njen muž, premda u datom trenutku ni jedno ni drugo ne slute da će se uopšte spojiti, a kamoli deliti život.

"Još se tresem dok ovo gledam. Bili smo na istom mestu, ali nismo znali da ono drugo uopšte postoji", piše ona, te dodaje da su se upoznali dve godine od trenutka na fotografiji, a venčali 2021, odnosno devet godina kasnije.

Njen snimak izazvao je brojne reakcije, a većina se svodi na prepoznavanje takozvane "teorije nevidljivih niti" u kojoj su dve srodne duše zauvek povezane nevidljivom niti sudbine.

Šta je teorija nevidljivih niti?

Ova teorija potiče iz istočnoazijske legende o crvenoj niti sudbine koja se zasniva na ideji da dvoje ljudi koji su predodređeni za pravu ljubav imaju nevidljivu crvenu nit koja ih povezuje, tako da čak i ako su razdvojeni vremenom, fizičkom daljinom ili prepreke, na kraju će uspeti da nađu put nazad jedna do druge.

Influenserka u prošlosti
Influenserka u prošlostifoto: PrintScreen/ Instagram/ soimjenn •

Teorija nevidljivih niti podrazumeva fenomenen pri kome shvatate da su se vaši putevi već ukrstili sa sadašnjim partnerom u prošlosti, ali da toga niste bili ni svesni. To može da znači da ste oboje bili na odmoru u istom gradu i periodu, ili ste odseli u istom hotelu u isto vreme, ili ste bili na istoj žurci, ali da u tom momentu niste usmerili pažnju jedno na drugo niti ste se upoznali. Drugim rečima, ovo je ideja da je vaša druga polovina "kružila" oko vas, sve dok univerzum nije odlučio da je pravi trenutak da se spojite.

Bilo kako bilo, Džen je zaključila da su se ona i Džon sreli u pravo vreme, baš onda kada su oboje bili spremni za veliku ljubav.

"Upoznali smo se u pravom trenutku. Da se desilo ranije, mislim da naša veza ne bi potrajala. Bila sam narcisoidno čudovište, nesvesna i naivna. Trebalo mi je da budem sama i godinu dana putovanja da razmislim i shvatim svoje greške. Tek tada smo se upoznali. "Prava osoba naći će te u pravo vreme", napisala je lepa influenserka uz ovaj video.

Bonus video:

01:41

ĐOLE MI JE BIO PRVA LJUBAV, PRVE PARE OD PEVANJA SAM POTROŠILA NA OVO! Slavica Ćukteraš iskreno o svojim počecima za Kurir TV

(Espreso/ Blic Žena/ S.P/ Prenela V.A)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.