OGLASIO SE STRUČNJAK POVODOM MENTALNOG ZDRAVLJA KEJT MIDLTON: Posle operacije naglasio je da je samo OVO KLJUČNO
Kejt Midlton, Foto: EPA-EFE/AARON CHOWN / POOL

kraljevska porodica

OGLASIO SE STRUČNJAK POVODOM MENTALNOG ZDRAVLJA KEJT MIDLTON: Posle operacije naglasio je da je samo OVO KLJUČNO

Psihoterapeut o mentalnom zdravlju Kejt Midlton posle operacije abdomena

Objavljeno:

Očekuje se da će se Kejt Midlton nakon Uskrsa vratiti službenim dužnostima, a prošlo je duže od mesec dana nakon što je zbog operacije abdomena hospitalizovana u privatnoj londonskoj bolnici.

Stručnnjak za mentalno zdravlje i psihoterapeut Sofi Kris objasnila je šta će biti ključno kada se princeza od Velsa bude vratila poslu u punom obimu. Princeza od Velsa oporavlja se u Adelejd kotidžu u Vindzoru. Određene službene obaveze obavlja iz svog doma, a brizi o njenom zdravlju predano je posevćen njen suprug princ Vilijam.

"Kejt Midlton će verovatno olakšati sebi povratak svojim odgovornostima, dajući prednost stvarima koje odgovaraju njenoj energiji i zdravlju", rekla je Sofi Kris za GB news.

Kejt Midlton
Kejt Midltonfoto: Andy Hooper / dmg media / Profimedia

Napomenula je da će se princeza od Velsa sresti sa određenim izazovima: "Psihološki gledano, ključno je da Kejt zadrži svoju autonomiju i osećaj kontrole nad svojim rasporedom dok se postepeno vraća svojim dužnostima".

Savetovala je da kraljevska porodica pažljivo uspostavi tu ravnotežu pa je napomenula da bi Kejt Midlton mogli da dosta koristi takozvani fleksibilni angažmani. Prema rečima, psihoterapeuta, biće ključno da princeza uravnoteži svoje fizičko i emocionalno blagostanje kada se vrati obavezama.

Kako je ranije ovog meseca pisao Daily mail, Kejt se pridružila Vilijamu i njihovoj deci Šarlot, Džordžu i Luju na školskom raspustu koji su princeza i prinčevi proveli u Norfolku. "Ketrin se dobro oporavlja", rekao je prijatelj uredniku Ričardu Edenu i dodao: "Raduje se promeni okruženja i moći će da se opustiti u Norfolku dok se deca odmaraju, uz Vilijama".

Podsetimo, Kejt Midlton o kojoj je na nedavno održanoj BAFTA ceremojiji u Londonu govorio njen suprug princ Vilijam, imala je 16. januara imala operaciju abdomena, nakon što je izašla iz bolnice, Kentingtonska palata saopštila je da se princeza dobro oporavlja, kao i da se zahvaljujue lekarima i medicisnkom osoblju i svima onima koji su joj poželeli da se što pre oporavi.

Bonus video:

10:13

NIJE SAMO HALJINA KEJT MIDLTON NA VIMBLDONU KOJU JE KREIRALA SRPSKA DIZAJNERKA OČARALA SVE Imamo još jedan modni uspeh u svetu!

(Espreso/ Blic Žena/ Prenela V.A)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.