KEJT MIDLTON NAPOKON UHVAĆENA U JAVNOSTI: Evo kako IZGLEDA nakon OPERACIJE i DVA meseca ODSUSTVA! (FOTO)
Kejt Midlton, Foto: EPA/PAUL MILLER

PRVI PUT U JAVNOSTI

KEJT MIDLTON NAPOKON UHVAĆENA U JAVNOSTI: Evo kako IZGLEDA nakon OPERACIJE i DVA meseca ODSUSTVA! (FOTO)

Zanimljivo je da se slavna Britanka pojavila baš u ovom trenutku, nekoliko dana nakon što su počele da kolaju veoma glasne spekulacije i teorije zavere o tome šta se sa njom zapraco događa

Objavljeno:

Kejt Midlton pojavila se prvi put u javnosti posle dva meseca odsustva zbog zdravstvenih problema. Paparaci su uspeli da je "uhvate" u ponedeljak u blizini zamka Vindzor u automobilu kojim je upravljala njena majka Kerol.

Kejt Midlton je poslednji put viđena u javnosti krajem decembra, nakon čega je palata saopštila da je primorana da se privremeno povuče sa zvaničnih dužnosti zbog operacije abdomena. Oni su najavili i da se neće vratiti poslovnim obavezama na dvoru pre Uskrsa ove godine.

Princeza je nosila naočare za sunce, a izgledalo je kao da se blago osmehuje, premda je kvalitet fotografija loš s obzriom da su snimljene sa velike daljine. Čini se kao da nije našminkana, a kosa joj je puštena i ravna, a Kejt se nimalo nije promenila i ne deluje bolesno ili iscrpljeno.

Zanimljivo je da se slavna Britanka pojavila baš u ovom trenutku, nekoliko dana nakon što su počele da kolaju veoma glasne spekulacije i teorije zavere o tome šta se sa njom zapraco događa. Grčki mediji su čak preneli jezive informacije o tome da je u komi, a društvenim mrežima širila su se nagađanja o tome da je napustila Vilijama, te da palata traži način da to zataška i ispravi stvari.

Očito je Kejtino diskretno pojavljivanje bio način predstavnika monarhije da utišaju sulude glasine, te da javnosti dokažu da je princeza živa i zdrava.

Bonus video:

10:13

NIJE SAMO HALJINA KEJT MIDLTON NA VIMBLDONU KOJU JE KREIRALA SRPSKA DIZAJNERKA OČARALA SVE Imamo još jedan modni uspeh u svetu!

(Espreso/ Žena Blic/ Prenela M.L.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.