KADA BUDETE ČULI ŠTA SE DESILO PUTNIKU U TOALETU AVIONA PRASNUĆETE U SMEH: Stjuardese dale sve od sebe, ali DŽABE!
Toalet u avionu, Foto: Printscreen/Reddit/r/delta

ZAGLAVLJEN U TOALETU

KADA BUDETE ČULI ŠTA SE DESILO PUTNIKU U TOALETU AVIONA PRASNUĆETE U SMEH: Stjuardese dale sve od sebe, ali DŽABE!

Putnik se zaglavio u toaletu aviona, putnici i stjuardese pokušali da ga spasu

Objavljeno:

Jedan običan odlazak u toalet tokom leta, za muškarca po imenu Brent (34) pretvorilo se u pravu agoniju u kojoj je učestvovao čak i pilot aviona.

Amerikanac koji je sa suprugom i dvoje dece (2 i 4 godine) leteo na relaciji Solt Lejk SIti - Nju Orleans, zauvek će pamtiti to putovanje, što zbog nezgode, što zbog činjenice da je njegova supruga sve snimila, te i objavila na Reditu.

"Ne pitajte me ko je upravljao avionom. Posle pet minuta, pitala sam se šta se dešava. Čak sam se našalila da mu je trebao predah od mene i dece”, napisala je.

Proveo zaglavljen 35 minuta

Nakon pet minuta stjuardesa je obavestila kako se neko od putnika zaglavio u toaletu. Rada je shvatila da je taj neko - njen suprug. Agonija je trajala duže od pola sata, nema šta nisu pokušavali da ga oslobode, a onda se pojavio spasilac - sam pilot aviona.

Kako se vidi na viralnom snimku, dok je Brent gurao, pilot je drmao i vukao vrata. Konačno, na kraju su popustila i on je izašao napolje. Sve je trajalo 35 minuta.

Kako je napisala njegova žena, prava je sreća da je unutra toaleta u avionu on bio sam, a ne sa jednim od njihove dece, ili još gore, da se zaglavila osoba koja pati od klaustrofobije.

Bonus video:

00:22

Avion Er Srbije iz Tel Aviva sleteo je nešto posle 21:15 časova u Beograd

(Espreso/Blic/Preneo D.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.