NEMAC NIJE PLATIO RAČUN ZA STRUJU ČITAVE 3 GODINE! Neplatiša se sada suočava sa ozbilnim POSLEDICAMA, evo i KOJIM
Električna energija, Foto: Himalayan Pics / Caia Image / Profimedia

šta vi mislite o ovome?

NEMAC NIJE PLATIO RAČUN ZA STRUJU ČITAVE 3 GODINE! Neplatiša se sada suočava sa ozbilnim POSLEDICAMA, evo i KOJIM

Priznanje na društvenoj mreži TikTok učinilo je ovog neplatišu jako popularnim

Objavljeno:

Stanovnik Minhena nije platio račun za električnu energiju tri godine. Sada se suočava s ozbiljnim posledicama.

Priznanje na društvenoj mreži TikTok učinilo je ovog neplatišu jako popularnim. Međutim ta popularnost bi ga sada mogla skupo koštati.

Brige stanovnika Minhena izazvale su haos na internetu: 30-godišnji Pol živeo je u svom stanu u Maksvorstatu tri godine bez da je ikada platio račun za električnu energiju – propust koji je prekasno primetio. Nakon što je to ispričao svojim pratiteljima na platformi Tiktok njegov video do sada je videlo više od dva miliona ljudi.

"Toplo znači toplo"

- Ostao sam bez reči o onome što sam započeo. Čini se da ta tema zanima sve - rekao je stanovnik Minhena za nemačke medije. Pol je za svoj stan od 45 kvadrata u Maksvorstatu plaćao 960 evra – topao, a kad se uselio Pol je pomislio: “Toplo znači toplo”, pa valjda je u to uračunata električna energija.

Ali to nije bio slučaj: Komunalno preduzeće u sastavu za njegov stan navelo kako u njemu niko ne živi, zbog čega Polu godinama nisu ispostavljali račune.

Očekuje visoku doplatu

Sada Pol mora dodatno platiti procenjenih više od 500 evra za oko 1.800 kilovat sati potrošene električne energije, navode nemački mediji.

Srećom: kao influenser, ili kako bi on verovatno rekao “kreator sadržaja”, relativno dobro zarađuje svojim sadržajima na internetu. Stanovnik Minhena najavio je još jedan video o svom debaklu s električnom energijom.

Komunalna preduzeća u bavarskoj prestonici imaju problema s obračunom računa. Nemački mediji navode kako je vreme za obračun računa za električnu energiju, plin i daljinsko grejanje trajalo više od očekivanog.

Bonus video:

02:02

STRUČNJAK OTKRIVA DA LI SE POMOĆU PAMETNIH BROJILA MOŽE UŠTEDETI STRUJA: Omogćavaju dvosmerno merenje i precizniji su!

(Espreso/Blic/Preneo D.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.