TRAMPOVA SNAJA KIDA KAKO IZGLEDA, GLEDAJTE SAMO KAKVO TELO IMA! Gazi 60 deceniju, a zategnuta je kao PRAĆKA (FOTO)
Porodica Tramp, Foto: John Nacion / imago stock&people / Profimedia

AU!

TRAMPOVA SNAJA KIDA KAKO IZGLEDA, GLEDAJTE SAMO KAKVO TELO IMA! Gazi 60 deceniju, a zategnuta je kao PRAĆKA (FOTO)

Snajka Donalda Trampa je proslavila 55. rođendan

Objavljeno:

U porodici Donalda Trampa organizovano je nedavno slavlje. Povod je bio 55. rođendan Kimberli Gilfoj koja je verena za sina bivšeg predsednika Amerike Donalda Trampa Juniora. Slavljenica se predstavila u disko haljini koja se savršeno uklapa sa njenim prepozntljivim, lošim stilom odevanja. Bilo je poznatih zvanica, a da li se pojavila Melanija Tramp?

Roze mini-haljina sa šljokicama na Kimberli Gilfoj pravi je primer modnog kiča. I to u kombinaciji sa glomaznim sandalama. Snaja Donalda Trampa koju on inače nije podržavao kada se saznalo za njenu vezu sa njegovim sinom, a onda ju je prihvatio, pogrešila je i sa ostalim detaljima stajlinga, od frizure do šminke.

Modni kiks je napravila i druga Trampova snaja Lara Tramp, koja je udata za Erika Trampa. Zlatna suknja A kroja je odevni komad koji zaobilaze svi ljubitelji i poznavaoci mode. Isto važi i za torbu.

Sa druge strane, Trampova ćerka Tifani Tramp napravila je dobar modni pomak pojavivši se u crnoj haljini. Pravila je ranije niz modnih promašaja, u poređenju sa tim, ovo modno izdanje je bolji izbor. Njen suprug Majkl Bulos, milijarder iz Egipta, bio je odeven u elegantnom odmerenom stilu.

Na fotografijama sa rođendana nema Ivanke Tramp ni Melanije Tramp. Ivanka je pre nekoliko godina odstranila (buduću) snaju sa porodične slike pa kasnije ispeglala situaciju. To je pokrenulo glasine da Kimberli nije miljenica Trampove miljenice.

Rođendan je inače bio tematski, u znaku Casino Royale. U kući Kimberli i Trampa Juniora nastupali su plesači i akrobate a bili su postavljeni i posebni stolovi za poker. A slike sa proslave pršte od fotošopa.

Mnoge je zbunila "božićna jelka" u kući bogataša, jer je Božić odavno prošao, piše Page six. Kasnije se saznalo da se radi o takozvanom "patriot tree" koje može da se drži u kući tokom cele godine. Ni na slavlju nije izostala podrška Trampu za predsedničke izbore ove godine. Mogli su se videti natpisi: "Napred, Trampe" i "Učinimo Ameriku ponovo velikom".

Kada su Kimberli i Trampov sin počeli vezu, komentarisalo se da je on zbog nje ostavio bivšu suprugu Vanesu Tramp sa kojom ima petoro dece. Vanesa je bila na sahrani svekrve Ivane Tramp i zabeležene su varnice između nje i slavljenice iz ove priče.

Podsetimo, brak Trampa Juniora i Vanese trajao je od 2005. do 2018. Kimberli Gilfoj bia je udata za nekadašnjeg gradonačelnika San Franciska i sadašnjeg guvernera Kalifornije Gevina Njusoma kao i za Erika Vilensija, bogatog naslednik čija se porodica bavi proizvodnjom nameštaja.

Bonus video:

03:16

AMERIKANCIMA 11. SEPTEMBAR I TRAMP MOGU DA SE DESE JEDNOM! Jovanović prognozirao: Ako isti trendovi ostanu, BAJDEN POBEDUĐE

(Espreso/ Zena.blic/ Jelena Milenković/ Prenela: T.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.