HOROR U PENSILVANIJI! Ovo je policajac optužen da je silovao i ubio trinaestomesečnu bebu
Američka policija, Foto: EPA-EFE/MICHAEL REYNOLDS

AMERIKA

HOROR U PENSILVANIJI! Ovo je policajac optužen da je silovao i ubio trinaestomesečnu bebu

Stiven Kajl Cugini (28) je optužen za silovanje i teški napad, a zadržan je iza rešetaka uz kauciju u iznosu od 200.000 dolara

Objavljeno:

Policajac iz Pensilvanije i vojni veteran Stiven Kajl Cugini (28) silovao je 13-mesečnu bebu, a prilikom ispitivanja u policiji tvrdio je da je dete izujedao porodični pas.

On je optužen za silovanje i teški napad, a zadržan je iza rešetaka uz kauciju u iznosu od 200.000 dolara.

Istragu je vodila jedinica za kriminalne istrage "Lykens", koja je reagovala nakon izveštaja da 13-mesečno dete ima teške povrede. Prema krivičnoj prijavi dete je zadobilo prelom obe potkolenične kosti na levoj nozi, kao i druge povrede koje ukazuju na seksualno zlostavljanje. Cugini je prvo tvrdio da je za bebine povrede kriv osip od pelena, pad kao i to što ju je izjedao porodični pas.

Na kraju je priznao zločin nakon što su ga saslušali policajci i potvrdio je da su se povrede dogodile dok je sam brinuo o detetu. Kancelarija okružnog tužioca okruga Dauphin podnela je krivičnu prijavu u utorak i Cugini je momentalno uhapšen bez incidenata. On je rado kao policajac u gradu Jork i odmah je suspendovan sa radnog mesta.

- Reagovali smo nakon što je pripadnik ovog odeljenja uhapšen zbog incidenta navodnog nedoličnog i kriminalnog ponašanja, koji se dogodio u okrugu Dauphin, naveo je policijski komesar Majkl Maldrou i dodao:

- Prema našem protokolu, pojedinac je odmah suspendovan pošto se istraga nastavlja i grad traži da preduzme odgovarajuće mere.

Cugini je ranije služio kao izviđač konjice za Nacionalnu gardu Pensilvanije.

Bonus video:

00:21

Uništena NATO bomba u Nišu

(Espreso/Telegraf/DailyMail/Prenela T.Š.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.