OD MALOG ADRIJANA (6) VEĆ 3 DANA NI TRAGA NI GLASA: Policija intenzivno traga, jedan detalj posebno brine roditelje
Nestali dečak Adrijan, Foto: Rotenburg police

NESTANAK U NEMAČKOJ

OD MALOG ADRIJANA (6) VEĆ 3 DANA NI TRAGA NI GLASA: Policija intenzivno traga, jedan detalj posebno brine roditelje

U trenutku nestanka je bio obučen u dugačku duksericu narandžaste boje, crnu trenerku sa šablonom zmaja i da je na nogama imao samo čarapice

Objavljeno:

Mali Adrijan (6) nestao je u ponedeljak uveče iz porodičnog doma u Nemačkoj, a policija intezivno traga za njim već tri dana i prema prvim nagoveštajima, postoji mogućnost da je dečak upao u reku.

Potraga za dečakom svela se i na pretraživanje reke Oste, a u tu svrhu pozvani su policijski ronioci, kao i čamci sa sonarnim uređajima.

Adrijan je, inače, autističan, zbog čega su rodtelji zabrinuti da bi moglo da mu se dogodi nešto strašno jer i kada bi naišao na nekog ko bi mu pomogao možda ne bi znao "na koji način da mu se obrati i priđe".

Nažalost, on ne može da se izražava i ne prija mu kada mu se posvećuje pažnja, dosta je povučen.

Mališan je poslednji put viđen u kući u Ohfeldiringu u Donjoj Saksoniji oko 19.30 časova, a roditelji su samo tri minuta kasnije podigli uzbunu i alarmirali policiju.

Nestali dečak Adrijan
Nestali dečak Adrijan foto: Rotenburg police

Trenutno su na terenu helikopteri, policijske jedinice, vatrogasne jedinice, psi tragači, bespilotne letelice, čak i vojnici Bundesvera koji intezivno tragaju za dečakom.

Spasioci su na terenu bili do kasno u noć, tačnije do tri sata ujutru, pretražujući ogroman deo livada, oranica i šumskih predela.

"Nažalost, potraga je bila bezuspešna", rekao je noćas portparol policije Hajner van der Verp za Bild.

Nadležni su apelovali da svi provere svoje nadzorne kamere jer postoji mogućnost da je neko snimio dečaka.

Takođe, naređena je i pretraga okolnih šupa ili sličnih skrovišta jer sumnjaju da postoji mogućnost da se dečak sakrio zbog čega se apeluje na stanovnike da provere svoje okućnice.

Navode da je Adrijan bio obučen u dugačku duksericu narandžaste boje, crnu trenerku sa šablonom zmaja i da je na nogama imao samo čarapice.

Bonus video:

03:32

NESTANAK DECE

(Espreso/ Telegraf/ Prenela: T.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.