ZNATE LI KO JE LEPOTICA SA SLIKE? Bivšeg muža je uhvatila u AFERI, a ćerka joj IZGLEDA BOLJE I OD NJE (FOTO)
Ivana Tramp, Foto: Printscreen/youtube.com/ MyTalkShowHeroes

ZANIMLJIVOSTI

ZNATE LI KO JE LEPOTICA SA SLIKE? Bivšeg muža je uhvatila u AFERI, a ćerka joj IZGLEDA BOLJE I OD NJE (FOTO)

Iako je ona bila prva žena Donalda Trampa, on njoj nije bio prvi muž

Objavljeno: 14:07h
T Š

Američko-češka biznismenka i model, Ivana Tramp prva je žena koja je naterala biznismena Donalda Trampa da stane pred oltar i zakune se na večnu ljubav.

Međutim, njihova bračna idila bila je kratkog veka, svega 13 godina, kada ga je uhvatila u aferi sa Marlom Mejpls 1990. godine, a dve godine kasnije, usledio je i razvod.

Iako je ona bila prva žena Donalda Trampa, on njoj nije bio prvi muž. Dok je još bila u Pragu,1971. godine, udala SE za a Alfreda Vinklmajra, a 1973. godine emigrirala u Kanadu. Već 1976. se razvela od njega, a godinu dana kasnije bila je u braku sa Donaldom Trampom, koga je upoznala iste godine u Njujorku.

Sa njim je dobila troje dece - Donalda Džuniora, Ivanku i Erika.

Preko modela do biznismena

Iako je prvo radila kao model, nakon udaje za Trampa postala je istaknuta javna ličnost u njujorškom društvu tokom 80-ih godina.

Pomagala mu je u poslu, te bila predsednica kazina i menadžerska hotela koje je Donald držio. Tečno je pričala četiri jezika - češki, ruski, nemački i francuski.

Zajedno su radili na izgradnji Tramp tornja, ali i mnogih drugih hotela i kazina u Americi.

1 / 5 Foto: YouTube/Printscreen

Iako je razvod bio dosta turbulentan, nakon nagodbe su ostali u dobrim odnosima, a ona ga je čak i podržala kada se kandidovao na izborima 2016. godine.

Posle razvoda, Ivana Tramp je pokrenula brend proizvoda za negu lepote, odeće i nakita. Ivana je nastavila da radi sve do svoje smrti 2022. godine, a njeno bogatstvo se procenjivalo na 70 miliona dolara.

Medijska ličnost

Pojavila se u nekoliko rijaliti emisija, uključujući i Velikog brata, u kome je zauzela sedmo mesto. Međutim, svojom kratkom pojavom u filmu "Klub Prvih žena" pokupila je sve simpatije zbog rečenice koja se i danas citira "Žene, morate biti jake i samostalne. Ne ljutite se, već mu uzmite sve."

Nesrećne ljubavi Ivane Tramp

Lepotica je mnogo puta naglasila kako je u dobrim odnosom sa Donaldom Trampom, te da su zajedno odgajali njihovo troje dece, o čemu je i pisala u knjizi "Podizanje Trampovih." Kanije je izjavila i kako se na svakih par nedelja čula sa bivšim mužem, te da je i Melanija to znala, ali da nikad nije želela da pretera i prouzrokuje razlog za ljubomoru.

Nakon razvoda od Trampa, udala se za Rikarda Macukelija 1995. godine, ali ni ovaj brak nije potrajao. Završio se razvodom, a kasnije i tužbom zbog kršenja poverljivosti o predbračnom ugovoru, samo dve godine kasnije.

Nakon ovoga, 1997. godine počela je da se viđa sa italijanskim aristokratom Rofredom Getanijem, sa kojim je navodno ostala do njegove smrti 2005. godine. Rofredo je preminuo u saobraćajnoj nesreći u blizini svoje kuće.

Ivana je takon toga počela da se viđa sa italijanskim glumcem Rosanom Rubikondijem, a par se venčao 12. aprila 2008. godine.

Ovaj brak bio četvrti brak Ivane Tramp, a Rosano je bio čak 23 godine mlađi od nje. Ona je tad imala 59 godina, a na njihovom venčanju prisustvovalo je 400 zvanica, uključujući i njenog prvog muža.

Ivana i Rosano
Ivana i Rosanofoto: Profimedia

Brzo su se razveli, ali su ostali u vezi sa prekidima do 2019. godine. On je tragično preminuo 2021. godine u 49. godini od bolesti, a ona se skrhana oprostila od svog poslednjeg muža.

Poslednjih godina živela je na relaciji Njujork i Majami, a preminula je 2022. godine u Njujorku.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima

Bonus video:

02:36

NETANJAHU ĆE POKOPATI BAJDENA I DEMOKRATE DA BI OSTVARIO CILJ! Vujičić: Tramp će ih potući do nogu ukoliko ne uvezu izbeglice

(Espreso/T.Š.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.