ZBOG OVAKVE KRAĐE, TRAMP JE NA METI POLA SVETA: Predsednik SAD ponovo šokirao! Sve, sve - ali ovo se zaista nije očekivalo! (FOTO)
Foto: AP

ne prestaje da šokira

ZBOG OVAKVE KRAĐE, TRAMP JE NA METI POLA SVETA: Predsednik SAD ponovo šokirao! Sve, sve - ali ovo se zaista nije očekivalo! (FOTO)

Američki predsednik Donald Tramp ne prestaje sa kontroverznim ponašanjem, a nedavno je otkriven još jedan skandal.

Objavljeno:

Naime on je ukrao porodični grb i koristi ga kao svoj. Trampov emblem je skoro istovetna kopija porodičnog grba koji je američki diplomata Džozef Edvard Dejvis registrovao u Velikoj Britaniji 1939. godine kao svoj.

Kada je Tramp kupio imanje Mar-a-Lago koje je bilo u vlasništvu Dejvisove supruge Mardžori Meriveder Post, prisvojio je i grb.

Na originalnom grbu se nalaze tri lava, dva znaka ševron i ruka sa strelom, dok je ispod na latinskom jeziku ispisano "integritet".

Tramp je malo izmenio grb i umesto reči "integritet" napisao naravno, "Tramp".

Tramp je pokušao da ga koristi na svojim golf terenima u Škostkoj, ali mu to nije bilo dozvoljeno. U Velikoj Britaniji postoje striktni zakoni o korišćenju grbova, međutim u SAD ih nema.

foto: Fonetap

Zato je Tramp u Škotskoj koristio drugačiji grb, gde se umesto lavova nalaze orlovi, ali na imanjima u SAD i na raznim proizvodima "Organizacije Tramp" i dalje se nalazi sporni grb.

POGLEDAJTE IM FACE! Donald Tramp je rekao vođama 23 zemlje EU da su mu DUŽNI NOVAC, i nije prošlo baš dobro!

Dejvisov unuk, nekadašnji senator i advokat Džozef D. Tajdings rekao je za "Njujork tajms" da Tramp nikada nije tražio njegovu dozvolu da koristi grb.

Ipak, on i njegovi rođaci su odustali od ideje da tuže Trampa.

- Rekao sam im da ne možemo da pobedimo. Morali bismo da pozajmimo novac od dve naredne generacije da bismo ga tužili. Znam Trampa vrlo dobro - rekao je on.

(Espreso.co.rs/ Blic.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.