SVAKO IH MORA IMATI BAR 3: U ovom gradu je sramota ako imate samo jednu devojku! (VIDEO)
Foto: profimedia

a kako im ne dosade?

SVAKO IH MORA IMATI BAR 3: U ovom gradu je sramota ako imate samo jednu devojku! (VIDEO)

U njemu muškarci nemaju nikakve šanse da budu sami, a žene plaćaju troškove na sastancima

Objavljeno:

Grad Dunguan je zaista neobično mesto - u njemu muškarci nemaju nikakve šanse da budu sami, a žene plaćaju troškove na sastancima. Mnoge muškarce širom sveta muči pitanje kako pronaći devojku, ali ne i stanovnike kineskog grada Dunguana.

NADREALNA PRIRODA: Ronioci otkrili podvodnu reku koja ide kroz okean! (VIDEO)

Tamo je razlika između broja žena i muškaraca velika, pa na svakih 89 muškaraca dolazi 100 žena, što je prouzrokovano politikom zapošljavanja - lokalne fabrike stalno traže ženske radnike, dok se muškarci masovno iseljavaju.

Zbog deficita muškaraca, ne čudi što jedan muškarac ima i po tri devojke, a jedan od njih je čak izjavio da bi "bilo sramota imati samo jednu devojku". Iako je za trend poliamorije u tom gradu zaslužna industrija, čini se da se muškarci ne bune.

- U gradu je mnogo lakše naći devojku nego posao. Ja ih imam tri, kao i mnogo mojih prijatelja. Te devojke međusobno znaju sve jedna o drugoj, ništa se ne krije - rekao je tamošnji radnik u fabrici Sijao Lin. - Svi ovu situaciju smatramo normalnom. Svuda su predivne, mlade devojke, pa bi bila šteta da budu same. Njihov cilj nije novac ili nešto drugo, prirodno je da žele muško društvo - rekao Lin. Tamo isto nije neobično da žene plate piće ili večeru, s obzirom na to da su većinom zaposlene.

(Espreso.co.rs Izvor: b92.net)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.