Putin grmi: Alah je Erdoganu oduzeo mozak, zažaliće što nam je oborio avion! (VIDEO)

Neće da zaboravi

Putin grmi: Alah je Erdoganu oduzeo mozak, zažaliće što nam je oborio avion! (VIDEO)

Reakcija Rusije neće stati na trgovinskim sankcijama, a tek će biti reakcija - poručio predsednik najveće zemlje na svetu
Objavljeno: 11:56h

Predsednik Rusije Vladimir Putin poručio je u obraćanju naciji pred ruskim parlamentom, da ta zemlja "neće zaboraviti" obaranje aviona "Su-24". Turci menjaju priču na 5 minuta: Nismo znali čiji je avion! Kako prenose mediji, Putin je poručio turskoj eliti, odgovornoj za obaranje aviona, da "Rusija to neće zaboraviti". - Ja uopšte ne shvatam zašto su to učinili. Sva pitanja, sve probleme, protivurečnosti, koje mi nismo čak ni videli, mogu se rešiti savršeno na drugi način. Bili smo spremni da sarađujemo sa njima na najosetljivijim pitanjima po njih. I bili smo spremni da idemo tako daleko, da čak i saveznici ne žele to da čine - kazao je Putin.

- Samo Alah zna zašto su to učinili. Izgleda da je Alah rešio da kazni vladajuću kliku u Turskoj, lišavajući je razuma - rekao je Putin u Kremlju, nakon čega je usledio buran aplauz. Putin je kazao da Rusija neće primenjivati grubu vojnu silu, kao odgovor na obaranje Su-24, ali da se neće zaustaviti samo na ekonomskim sankcijama. - Ali, ako neko misli da će neko ko je izvršio podli vojni zločin, ubistvo naših ljudi, proći samo sa paradajzima ili nekim ograničenjima u građevinarstvu, i drugim oblastima, u dubokoj su zabludi - dodao je Putin. Turci objavili snimak upozorenja Rusima, baćuške pripremaju osvetu! (VIDEO) Putinovo obraćanje naciji možete da pratite uživo:


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.