Rusija krenula da bombarduje Siriju: Koga oni tamo napadaju i protiv koga ratuju! (FOTO) (VIDEO)

BOMBARDOVANJE SIRIJE

Rusija krenula da bombarduje Siriju: Koga oni tamo napadaju i protiv koga ratuju! (FOTO) (VIDEO)

Na dostupnim snimcima vazdušnih napada, koji su se pojavili na internetu, može da se vidi da ruska vojska koristi svoje "suhoje" i to SU-24M2 i SU-25s
Objavljeno: 20:14h

Zahtev predsednika Ruske federacije Vladimira Putina, da se upotrebe Oružane snage te zemlje u Siriji, odobrio je danas Savet federacije, odnosno Gornji dom ruskog parlamenta!

- Savet je jednoglasno podržao obraćanje predsednika, sa 162 glasa za - pojasnio je je šef predsedničke administracije Sergej Ivanov, dok je ministar odbrane Sergej Šojgu potvrdio da su otpočeli vazdušni napadi. Rusija je počela bombardovanje Sirije u blizini Homsa. Na Tviteru se pojavila mapa mesta koja su navodno bombardovana u toku dana.

Na dostupnim snimcima vazdušnih napada, koji su se pojavili na internetu, može da se vidi da ruska vojska koristi svoje "suhoje" i to SU-24M2 i SU-25s. Američka vojna komanda još uvek se nije oglasila povodom napada na Siriju i za sada se njihova misija nastavlja normalnim tokom. NATO zvaničnici smatraju da bi meta napada moglo da bude nešto drugo osim ISIS.

Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.