Britanac otkrio adresu marinca koji je ubio Bin Ladena:  Braćo džihadisti, smaknite ga! (VIDEO)

Otkucava za Teroriste

Britanac otkrio adresu marinca koji je ubio Bin Ladena: Braćo džihadisti, smaknite ga! (VIDEO)

Neimenovani Britanac ostavio je na internetu adresu Roberta O'Nila, bivšeg marinca i govornika koji se širom Amerike hvali da je stavio tačku na život osnivača Al Kaide
Objavljeno:

Američki marinac Robert O'Nil, čovek koji je smaknuo Osamu bin Ladena, mogao bi da bude meta napada džihadista i njihovih simpatizera, pošto je jedan britanski državljanin otkrio i objavio na internetu njegovu kućnu adresu, i pozvao džihadiste u SAD da ga smaknu.

Neimenovani Britanac je u svojoj internet objavi pozvao “braću Amerikance” da pronađu i ubiju marinca koji je odgovoran za smrt Osame bin Ladena, javlja britanski Miror.

U njegovoj objavi ostavljene su instrukcije za pronalaženje O’Nila, a njegov poziv se naglo proširio na društvenim mrežama. ISIS planira da pobije 500 miliona ljudi u Evropi i Americi!

“Ostavljam ovu informaciju o Robertu O’Nilu svojoj braći u SAD i Al Kaidi u SAD, kao metu broj jedan koja treba da se pronađe, uhvati i ubije”, piše u pozivu. Osim toga, za O’Nila se zna da putuje Amerikom i da se na seminarima hvali ubistvom Bin Ladena. O’Nilov otac tvrdi da se ne boji članova ISIS.

U dokumentarnom filmu iz prošle godine O'Nil je otkrio da je on ubio Osamu bin Ladena, zbog čega se našao i na udaru kritika svojih kolega, jer je otkrio i dodatne informacije o tajnoj operaciji u Pakistanu.

Dnevno

Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.