SEĆATE SE NAJLEPŠEG ROBIJAŠA NA SVETU? Njegov otac je počinio jezivo ubistvo, a prvi komšija mu je bio Čarls Menson
Džeremi Miks, Foto: Printscreen/Instagram

ISKREN

SEĆATE SE NAJLEPŠEG ROBIJAŠA NA SVETU? Njegov otac je počinio jezivo ubistvo, a prvi komšija mu je bio Čarls Menson

Život koji nije lak

Objavljeno:

Najzogdniji robijaš na svetu, poznati Džeremi Miks, retko u medijima priča o svom životu, a ovoga puta otvorio se o teškom detinjstvu i životu iza rešetaka prilikom gostovanja na podcastu Čelsi Grejson pod nazivom "What's Your Water".

35-godišnjak je otkrio kako je odrastao u vrlo teškim uslovima, što je uticalo na to da kasnije završi u zatvoru.

"Ja sam dete heroinskih zavisnika. Detinjstvo je bilo vrlo mračno i ružno, a u takvim okolnostima moraš brzo odrasti. Moj otac je ubio maminu najbolju prijateljicu kad sam imao samo 9 meseci. Pobegli smo od njega, a ona je bila jedina koja je znala gde se skrivamo", prisetio se Džeremi.

Zbog odnosa sa roditeljima i teških situacija sa kojima se suočio već kao dete, Miks je već sa 15 godina postao član bande i živio na ulici. Tako je na njega pucano čak pet puta, život kakav je živeo doneo mu je sveukupno 20 godina iza rešetaka.

Deep in thought..... @fashionnovamen

A post shared by JEREMY MEEKS (@jmeeksofficial) on

- 18 meseci u zatvoru prvi komšija mi je bio Čarls Menson, a ni jednom kad sam izašao, nisam se rešio tog zatvorskog mentaliteta. Bilo je teško, ali me spasio razuman sudija koji mi je umanjio kaznu - ispričao je, dodavši kako je danas potpuno drugi čovek.

Nakon što se 2014. godine njegova zatvorska fotografija proširila internetom, a njegov izgled izmamio pažnju javnosti, nije trebalo dugo da Jeremy izgradi zavidnu karijeru modela.

Također, tako zgodan, zapao je za oko sedam godina mlađoj Kloi Grin, ćerki milijardera Filipa Grina, sa kojom je bio u vezi dve godine i dobio sina. Ipak, njihova ljubav je pukla pre dva meseca, a američki tabloidi raspisali su se o tome kako je Kloi ulovljena u zagrljaju drugog muškarca.

Pre nje, bio je u braku sa Melisom Miks sa kojom ima i dvoje dece. Iako su Melisa i Džeremi svoj razvod završili 2018. godine, Džeremi i Kloi upoznali su se godinu dana pre. Navodno su bili i vereni, no to nikad nije službeno potvrđeno.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Index.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.