LJUDSKI KEN OBJAVIO FOTKU BEZ FILTERA: Šta je sa MOZGOVIMA koji i dalje pristaju da ga operišu? (FOTO)
Brazilac Rodrigo Alves, Foto: Instagram

VEROVALI ILI NE

LJUDSKI KEN OBJAVIO FOTKU BEZ FILTERA: Šta je sa MOZGOVIMA koji i dalje pristaju da ga operišu? (FOTO)

Pratioce je nedavno zabrinuo zavojem na bradi jer je bio na operaciji

Objavljeno:

Brazilac Rodrigo Alves (37) nakon brojnih plastičnih operacija u potpunosti je promenio život. Ostvario mu se san i postao je žena, a promenio je i ime u Džesika.

Pratioce je nedavno zabrinuo zavojem na bradi jer je bio na operaciji. Prethodno je najavio kako bi trebalo da ode na još dve do tri da bi bio u potpunosti zadovoljan. Ipak, mnoge njegov izgled sve više brine.

foto: Instagram

Objavio je fotografiju koju nije provukao kroz filtere, a mnogi su ga molili neka prestane s operacijama. Najviše su se osvrnuli na nos koji izgleda kao da mu propada.

foto: Instagram

- Možeš li ti uopšte da dišeš? Nadam se da će ti nos biti u redu nakon još jedne operacije. Molim te, budi oprezan. Prestani da uništavaš život. Šta je s tobom? Bio si predivan muškarac. Što je s tim lekarima koji i dalje pristaju da te operišu? - pisali su mu pratitelji na Instagramu.

foto: Instagram

- Prestanite s negativnim komentarima. Ko ste vi da govorite ružno o nekome ko vam ništa nije uradio? Uživajte u svom životu i ostavite ga na miru - napisali su.

foto: Instagram

Rodrigo se na kritike ne obazire, važno mu je da on bude zadovoljan.

foto: Instagram

- Ljudi osuđuju nepoznato i ono što se ne uklapa u tradicionalne standarde koje postavlja društvo. Živim svoj najbolji život, nikome ne nanosim štetu i žao mi je ako vam smeta moja sreća i raskošan životni stil - napisao je nedavno.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Večernji.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.