BAJDEN NA KORAK OD POBEDE NA IZBORIMA: Ovo su vesti koje upravo stižu iz SAD!
Džo Bajden, Foto: EPA/Olivier Douliery

SKORO PA REŠENO

BAJDEN NA KORAK OD POBEDE NA IZBORIMA: Ovo su vesti koje upravo stižu iz SAD!

Prema najnovijim podacima prednost Bajdena u Džordžiji dodatno je povećana. Bajden sada u toj državi ima 2.462.455 glasova, a Tramp 2.454.207 što je prednost od 8.248 glasova za Bajdena

Objavljeno:

Završava se neizvesnost oko izbora u SAD. Deluje kao da će novi predsednik vrlo brzo postati Džo Bajden, umesto dosadašnjeg prvog čoveka Donalda Trampa.

Prema najnovijim podacima prednost Bajdena u Džordžiji dodatno je povećana. Bajden sada u toj državi ima 2.462.455 glasova, a Tramp 2.454.207 što je prednost od 8.248 glasova za Bajdena.

Što se Pensilvanije tiče, Bajden tamo prema aktuelnim podacima ima 3.336.887 glasova, a Tramp 3.308.054 glasova, što je razlika od 28.833 glasa.

CNN je preneo da je Bajden "nikad bliže pobedi" i najavio da bi već danas, nakon prebrojavanja svih preostalih glasova, moglo da se očekuje proglašenje pobednika.

Pristalice Donalda Trampa, nezadovoljne trenutnim rezultatima glasanja koje pripisuju izbornoj krađi, održavaju proteste širom zemlje. Iz Detroita nam stižu scene gde se vidi grupa demonstranata kako pali zastavu Ujedinjenih nacija.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.