OGLASILA SE PRVA DAMA HAITIJA! Isplivala je i fotka, a na njenom licu se vidi UŽAS
Predsednik Haitija, Foto: Print Screen Youtube

neverovatno

OGLASILA SE PRVA DAMA HAITIJA! Isplivala je i fotka, a na njenom licu se vidi UŽAS

Prethodno se zahvalila svima koji su uz nju i mole se da ostane u životu

Objavljeno: 21:45h

Prva dama Haitija Martin Moiz, koja je ranjena atentatu u kojem je ubijen njen suprug Žovenel Moiz, oglasila se iz bolničkog kreveta i zahvalila lekarima koji su joj spasili život.

- Hvala timu anđela čuvara koji su mi pomogli u ovim užasnim trenucima. Pomoću vaše nežnosti, ljubaznosti i brige uspela sam nekako da izdržim. Hvala, hvala, hvala - napisala je Martin na Tviteru uz fotografiju iz bolnice.

Prethodno se zahvalila svima koji su uz nju i mole se da ostane u životu.

- Hvala svima koji mi pomažu molitvom za povratak u život, jer kada ste u bolnici u rukama ste Boga i lekara. Ja, Martin Moiz još ne verujem da je moj muž ovako nestao pred mojim očim, ne mogavši da izgovori ni poslednju reč. Ova bol nikad neće proći - napislaa je ona.

Podsetimo, Žovenel Moiz je ubijen u atentatu 7. jula tokom noći u svojoj kući a tokom napada upucana je i prva dama Martin. Ona je potom prebačena u Majami u bolnicu odakle se nakon pardana oglasila takođe na Tviteru i opisala užas kroz koji je prošla, kao i da se sve odvijalo neverovatnom brzinom tako da ubice nisu predsedniku Haitija ostavile vremena ni da progovori.

(Espreso/Novosti.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.