BAŠIR ASAD: Sirija prolazi kroz iste teškoće koje je prošla Srbija!
Foto: Fonet

Sirijski predsednik

BAŠIR ASAD: Sirija prolazi kroz iste teškoće koje je prošla Srbija!

U tekstu kojim se najavljuje intervju koji će u celosti biti objavljen u četvrtak, Lazanski je rekao da mu je predsednik Sirije lično otvorio ulazna vrata kuće i rekao mu: "Dobro došao, prijatelju"
Objavljeno: 07:47h

Sirijski predsednik Bašar Asad rekao je u ekskluzivnom intervjuu "Politici" da u njegovoj zemlji dobro znaju da je Srbija prošla kroz sve što prolazi Sirija.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

On je kao primere naveo medijsku satanizaciju, podsticanje verskih sukoba, ekonomske sankcije, bombe i na kraju otimanje teritorije.

- Posle kurtoaznih reči na početku razgovora, predsednik Asad me je podsetio na dugogodišnje prijateljstvo njegovog oca s maršalom Titom, na prijateljstvo naroda Sirije i Jugoslavije, a sada na prijateljstvo naroda Sirije i Srbije - naveo je specijalni izveštač "Politike" Miroslav Lazanski u izdanju tog dnevnog lista od srede. U tekstu kojim se najavljuje intervju koji će u celosti biti objavljen u četvrtak, Lazanski je rekao da mu je predsednik Sirije lično otvorio ulazna vrata kuće i rekao mu: "Dobro došao, prijatelju". Lazanski, koji je na raspolaganju imao 25 minuta za intervju, rekao je Asadu, na pitanje koliko se u Srbiji zna o onome što se dešava u Siriji, da narod u Srbiji pruža bezrezevnu podršku Siriji u borbi protiv terorista iz Nusra fronta i Islamske države.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.