Mleko iz dojki mešale su sa svežom spermom! Marina Abramović u centru skandala s Hilari Klinton!
Foto: Beta/Profimedia

vikiliks skida sve maske

Mleko iz dojki mešale su sa svežom spermom! Marina Abramović u centru skandala s Hilari Klinton!

Nakon što je Vikiliks objavio ovu prepisku, Abramovićeva se oglasila izjavom za "Art News" u kojoj je navela da je "pobesnela" kada je videla vesti
Objavljeno: 13:32h

Novi dokumenti koje je objavio Vikiliks, a koji se odnose na elektronsku poštu Hilari Klinton i njenog šefa kampanje Džona Podeste otkrivaju da je postojao poziv njegovog brata na “Večeru kuvanja duha” u domu umetnice Marine Abramović.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

- Kuvanje duha s eteričnim afrodizijačim receptima” je Marina Abramović uradila 1996. uz apel da se “sveže mleko iz dojki sa svežom spermom” konzumira u noćima zemljotresa, piše Vašington tajms. Drugi recept je za “sveži jutarnji urin”.

- Ako ste u Njujorku 9, jula, Marina vas poziva da dožete na večeru - kaže Toni Podseta u poruci svom bratu 28. juna 2015. godine.

- Dragi Toni, s nestrpljenjem očekujem Večeru kuvanja duha u mom domu - pisala je Marina Abramovič u mejlu od 25. juna, poslatom u 2.35 ujutro.

foto: Reuters

- Mislite li da ćete moći da me obavestite o tome da li dolazi vaš brat? Srdačno, Marina.

Nakon što je Vikiliks objavio ovu prepisku, Abramovićeva se oglasila izjavom za "Art News" u kojoj je navela da je "pobesnela" kada je videla vesti.

- To je bila obična večera. Na meniju je bila normalna hrana, koju je zovem spriritualno kuvanje. Nije bilo krvi ili bilo čega sličnog tome. Mi samo nazivano stvari zanimljivim imenima, to je sve - rekla je ekscentrična umetnica.

Iz tima Hilari Klinton niko se još nije oglasio povodom ovih navoda.

(Espreso.co.rs / Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.