Prešao je 8.000 kilometara bez problema plaćajući sve pivom! U SRBIJI zamalo da ga UHAPSE! (VIDEO)
Foto: Youtube printscreen

avantura sa penom na vrhu

Prešao je 8.000 kilometara bez problema plaćajući sve pivom! U SRBIJI zamalo da ga UHAPSE! (VIDEO)

- Putovao je osam nedelja i zaista nije potrošio ni cent tokom putovanja, a srpska policija ga je čak šest puta zaustavila i pretila hapšenjem...
Objavljeno: 16:21h

Kada putujete kroz različite zemlje, verovatno jedna od stvari koja može baš da iznervira je zamena novca. Osim ako ne plaćate njime! Postoji jedna valuta prihvatljiva u celom svetu - pivo! Emanuel Maršal je osam nedelja putovao od Velike Britanije do Indije plaćajući prevoz i prenoćište - isključivo pivom.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Na put od Škotske do Indije, ovaj Australijanac autor bloga Raw Safari, odlučio se da bi podsetio ljude na prvo IPA (India Pale Ale) pivo koje je pre 300 godina stiglo iz Britanije u Indiju. Zato se udružio sa škotskom pivarom "Innis & Gunn" koja je odlučila da mu za ovo putovanje da neograničen broj limenki njihovog IPA piva koje bi delio i pio tokom puta.

foto: Youtube printscreen

Avanturu do Indije Emanuel je započeo u Edinburgu, odakle je prevalio put preko cele Evrope, da bi na kraju završio u Grčkoj, odakle je "malo" varao jer ga mu pivara platila avionsku kartu do Mumbaja u Indiji. Tamo je opet stopirao preko 1.500 kilometara do Delhija. Putovao je osam nedelja i zaista nije potrošio ni cent tokom putovanja.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.