UŽAS: Pronađeno telo devojčice (1) u komšijskom dvorištu, MAJKA I DEČKO optužuju JEDNO DRUGO!
Ilustracija, Foto: Profimedia

jezivo

UŽAS: Pronađeno telo devojčice (1) u komšijskom dvorištu, MAJKA I DEČKO optužuju JEDNO DRUGO!

Istražitelji sada razmatraju dve verzije o tome kako je devojčica završila u dvorištu komšije

Objavljeno:

Telo devojčice stare godinu i po dana, koja je nestala prošle nedelje u Holmu u Novgorodskoj oblasti, pronađeno je u dvorištu komšije. Prema preliminarnim podacima, na telu nema znakova nasilne smrti, ali je policija uhapsila majku Kristinu i njenog dečka.

- Devojčica, koja je nestala u Novgorodskom regionu, pronađena je mrtva. Telo devojčice pronašla je komšinica kada je čistila sneg u dvorištu, 50 metara dalje od porodične kuće - preneo je Shot Telegram.

Prema pisanju medija, ne postoje znaci nasilne smrti na telu devojčice. Pronađena je sa licem prema zemlji, na telu su bile male posekotine.

Istražitelji sada razmatraju dve verzije o tome kako je devojčica završila u dvorištu komšije. Prema jednoj verziji, tamo je otišla sama, a prema drugoj, bačena je preko ograde.

Prema pisanju Izvestia, telo devojčice pronađeno je u bašti komšije. Istražitelji takođe ispituju da li se devojčica probudila i izašla iz kuće, a onda se smrzla na smrt u dvorištu komšije. Njeno telo je bilo prekriveno snegom. Tačan uzrok smrti još uvek nije poznat, prenosi ruska Gazeta.

Majka i dečko se međusobno optužuju

Ranije je Istražni komitet pokrenuo krivični postupak po članu ubistvo maloletnika. Kristina Bogdanova (34), majka jednoipogodišnje devojčice i Spartak Bušuev (22), njen dečko i cimer, su uhapšeni.

Kristina je u početku tvrdila da je tokom nestanka deteta ona prala odeću u kupatilu. Rekla je da je devojčica verovatno ukradena jer su vrata na kući bila otključana. Međutim, tokom ispitivanja, njen cimer je rekao da mu je Kristina priznala da je zadavila ćerku, i pitala ga za pomoć u prikrivanju tragova zločina.

Porodica je živela u privatnoj kući. Činjenica da je devojčica nestala postala je poznata 25. januara. Policajci koji su otišli u kuću rekli su da se majka ponašala čudno - bila je veoma nervozna, ali nije plakala.

Tokom ispitivanja, majka i njen partner su stalno bili zbunjeni i optuživali jedno drugo za ubistvo devojčice.

- Bio sam u kadi sa Kristinom, njoj je bilo vruće i izašla je. Rekao sam joj da donese vode. Nije je bilo 20-30 minuta, ja nisam izlazio iz kupatila. Kada se vratila, rekla je da je pila čaj, bila je veoma nervozna. Pitao sam je šta se dogodilo - odgovorila je da je zadavila dete i sakrila leš. Počeo sam da je ispitujem gde je leš, rekla je da se ne seća - rekao je navodno Bušuev tokom svedočenja.

Dodao je da su vrata na kući bila zatvorena. Kristina je, prema njegovim rečima, često ostavljala dete samo kod kuće, a ona je išla na piće ili ušetnju. Prema njegovim rečima, htela je da devojčicu da u sirotište, ali je nisu uzeli jer nije imala još tri godine.

- Verujem da je Spartak ubio devojčicu. U početku sam ga branila jer sam sumnjala, ali sada sam sigurna da ju je ubio. Kada se vratio u kupatilo, počeo je da ide gore-dole. Ja nisam izlazila iz kupatila, a njega nije bilo oko 30 minuta. Šta je uradio, ne znam - rekla je navodno Kristina.

Ona je insistirala na tome da je njen dečko imao motiv za ubistvo - devojčica ih je sprečavala da imaju odnose, jer je ležala blizu na kauču.

Kristina ukupno ima osmoro dece, sedmoro starijih su joj ranije oduzeli, ali je najmlađa ostala sa njom zbog godina.

Njima je određeno zadržavanje do 24. marta, dok policija nastavlja istragu.

(Espreso / Gazeta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.