20 GODINA MLAĐA DEVOJKA PREMIJERA SLOVENIJE MAMI UZDAHE! Tina objavila FOTKU zbog koje će vam se ZAVRTETI (FOTO)
Tina Gaber, Foto: Printscreen/Instagram/tina_gaber

KAKVO TELO!

20 GODINA MLAĐA DEVOJKA PREMIJERA SLOVENIJE MAMI UZDAHE! Tina objavila FOTKU zbog koje će vam se ZAVRTETI (FOTO)

Njihova romansa je u žiži javnosti od kada su se zajedno pojavili ruku pod ruku na dodeli Prešernovih nagrada u Ljubljani u februaru prošle godine

Objavljeno: 10:38h

Robert Golob (55), premijer Slovenije, je privukao veliku pažnju javnosti kada zbog svoje romantične veze sa 20 godina mlađom devojkom Tinom Gaber (35).

Slovenači premijer je svoju izabranicu upoznao preko njene sestre koja mu je bila pomoćnica u energetskoj kompaniji Gen-I.

Njihova romansa je u žiži javnosti od kada su se zajedno pojavili ruku pod ruku na dodeli Prešernovih nagrada u Ljubljani u februaru prošle godine.

Sam Robert se prošle godine razveo od bivše supruge Jane Nemec, nakon čega je ona nastavila da živi sa decom.

Što se tiče Tine Gaber, ona je bivša misica, a zbog veze sa premijerom je prestala da se bavi influenserskim poslom i marketinškim saradnjama. Danas se aktivno zalaže za prava životinja.

Bivša misice je ranije često objavljivala fotografije u kupaćem kostimu, gde smo mogli da primetimo njeno zategnuto telo, ali se u poslednje vreme i to promenilo, pa danas kači fotografije u smernijim izdanjima.

Tina redovno objavljuje i fotografije sa Galobom.

Inače, misica je i ranije imala veze sa javnim ličnostima, pa je tako ljubila pevača Jana Plestenjaka, a šuškalo se i da se viđala sa ministrom za saobraćaj Patrikom Vlačićem.

Bonus video:

00:07

NEDA UKRADEN U KUPAĆEM ZAPALILA SVE: Telo od milion dolara žele baš sve ŽENE

(Espreso/ T.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.