RADOVI ZAVRĆU SLAVINE! Sutra bez vode deo JOŠ JEDNE BEOGRADSKE OPŠTINE!
Radovi na putu, Foto: Aleksandar Čolić

saopšteno

RADOVI ZAVRĆU SLAVINE! Sutra bez vode deo JOŠ JEDNE BEOGRADSKE OPŠTINE!

Spremite zalihe vode

Objavljeno:

JКP „Beogradski vodovod i kanalizacija” je saopštilo da će njihove ekipe izvoditi planirane radove na vodovodnoj mreži na opštini Zvezdara, u četvrtak 22. decembra od 8 do 24 sata.

U tom periodu bez vode će ostati potrošači u sledećim ulicama:

Bulevar kralja Aleksandra (od Ustaničke do Partizanske), Mirijevska, Jablanička, Zlatiborska, Milana Ilića, Milana Srdoča, Gece Кona, Ćuprijska, Ljubovijska, Nikole Vulića, Crvene zvezde, Đorđa Ilića, Slobodana Principa, Drežnička, Rebeke Vest, Vinogradska, Prvomajska, Hazarska, Ratka Pavlovića, Avrama Petronijevića, Pešterska, Biljane Jovanović, Mage Magazinović, Stiška, Bosanska, Mare Taborske, Saračka, Devojačka, Momačka, Istočno selište, Slobodana Lale Berberskog,Jerusalimska, Bogojavljenska i Pastirska.

Radovi
Radovifoto: Aleksandar Čolić

Pored Zvezdare, najavljeno je da će i delovi Barajeva ostati bez vode sutra od u 8 sati do prekosutra u 20, zbog planiranih radova na objektima vodovodnog sistema. Kako je objavljeno na sajtu JКP Beogradski vodovod i kanalizacija, bez vode će biti potrošači u Srednjokrajskoj, Lazara Jankovića i okolnim ulicama.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.