"MOŽDA JE IZ ENGLESKE, MUKICA": Šokantan SNIMAK vožnje u NAJPROMETNIJEM delu Beograda, da li je REALAN?! (VIDEO)
Ustanička, Foto: INSTAGRAM/INSTAGRAM/SERBIALIVE_BEOGRAD

BAHATA VOŽNJA

"MOŽDA JE IZ ENGLESKE, MUKICA": Šokantan SNIMAK vožnje u NAJPROMETNIJEM delu Beograda, da li je REALAN?! (VIDEO)

Vozač u Ustaničkoj upravljao je vozilom u suprotnom smeru

Objavljeno:

U Ustaničkoj ulici u Beogradu nastao je snimak koji je privukao veliku pažnju, a na kome se vidi kako jedan vozač bahato upravlja vozilom.

Vozač je kombi vozio u suprotnom smeru. Ustanička ulica je jedna od prometnijih u Beogradu. Na sreću u trenutku dok je vozač kršio propise na toj strani ulice nije bilo nikog. Ovakva bahata vožnja može da ugrozi brojne živote. Kako se na snimku vidi, vozač je duže vreme bio u suprotnoj traci.

Čak i kad je došao do dela gde je mogao da se vrati u traku kojom je trebalo da vozi, vozač to nije učinio. Postavlja se pitanje koliko je dugo vozač ugrožavao učesnike saobraćaja u Beogradu. Vozaču je očigledno najvažnije da na odredište stigne što pre.

Ovakav način vožnje izazvao je brojne komentare na Instagram stranici "serbialive_beograd" gde je i objavljen. "Zatvor samo", "No comment", "Možda je iz Engleske mukica", Je l moguće da je umislio da su svi glupi samo je on pametan? Ne zapita se zašto desno ima automobila a ispred i iza njega niko?", samo su neki od komentara.

(Espreso / Mondo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.