DVORIŠTE BG ŠKOLE KAO RING: Nepoznati muškarac tukao direktora pred đacima!
Foto: Printscreen/Google streetview

sramota

DVORIŠTE BG ŠKOLE KAO RING: Nepoznati muškarac tukao direktora pred đacima!

U MUP-u je potvrđeno da je slučaj prijavljen policiji i da se radi na rasvetljavanju okolnosti i utvrđivanju odgovornosti
Objavljeno: 14:50h

Dvorište OŠ "Vlada Aksentijević" je, prema tvrdnjama roditelja, prošlog četvrtka po podne pretvoreno u "ring". Kako su nam pojedinci ispričali, tokom velikog odmora u popodnevnoj smeni, u dvorište je ušao muškarac koji je doveo dete da vozi rolere. Pošto su đaci bili u školi i nastava u toku, rečeno mu je izađe iz dvorišta, što je on odbio.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

- Kako mi je dete ispričalo, obezbeđenje i direktor su mu rekli da napusti školski prostor, međutim, on je počeo da se svađa i nasrnuo na njih - kaže roditelj koji se javio našoj redakciji. - Udarao je čoveka iz obezbeđenja koji je, inače, stariji i angažovan je kao penzioner. Nije štedeo ni direktora škole, već je nasrnuo i na njega. Bilo je strašno. Sve to su gledala deca, koja su bila veoma uplašena. Kažu da je bilo krvi na sve strane i da su čuvar i direktor zadobili povrede. Čovek koji je izazvao incident živi u blizini, ali njegovo dete nije đak ove škole.

U MUP-u nam je potvrđeno da je slučaj prijavljen policiji i da se radi na rasvetljavanju okolnosti i utvrđivanju odgovornosti. Direktor škole Nebojša Novović je, kada smo ga prvi put pozvali, negirao da se incident dogodio i rekao da je reč o širenju dezinformacija. Ni kada smo s njim ponovo kontaktirali i rekli da imamo potvrdu iz policije, Novović nije bio raspoložen za razgovor.

- Ništa se bitno nije dogodilo da bih komentarisao - rekao nam je direktor.

Na pitanje da li je nebitno što se u školskom dvorištu, pred decom, dogodila tuča u kojoj, srećom, nije bilo više povređenih, on je odgovorio:

- Nemam komentar. Molim vas da me ostavite na miru, žurim na sastanak.

(Espreso.co.rs / Novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.