MISTERIJA UNIVERZUMA KONAČNO REŠENA: Tri razloga zašto Beograđanke LUDE za Crnogorcima, URENEBESNO je! (VIDEO)
Foto: Printscreen/TikTok/Mirela Ljumic

HIT!

MISTERIJA UNIVERZUMA KONAČNO REŠENA: Tri razloga zašto Beograđanke LUDE za Crnogorcima, URENEBESNO je! (VIDEO)

Naglasak je višnjica na vrhu ove harizmatične torte, a smeh je zagarantovan

Objavljeno:

Nepisano je pravilo da kada Srpkinja ode na more - mora da se zaljubi u bar jednog Crnogorca. Uvreženo je mišljenje da posebno Beograđanke padaju na muškarce iz Crne Gore, a kako je im je to omiljena destinacija za letovanje, svako leto se polemiše šta to njih čini toliko neodoljivim. A, sada otkrivamo zašto je to tako.

Sigurno je da važe za najveće šmekere Balkana, a sigurno je da ste mnogo puta čuli da žene ne mogu da im odole, a da ni same ne znaju zašto je to tako. Često se govori kako su zabavni, duhoviti i da njihovoj harizmi niko ne može da parira, a na njihove opaske, šaljive komentare i generalno fore za muvanje - retko koja žena ostane imuna.

Naglasak je višnjica na vrhu ove harizmatične torte, a smeh je zagarantovan.

S obzirom na to koliko svi često svedočimo ovim tvrdnjama, Crnogorci su sproveli istraživanje i na regionalnoj panel konferenciji ProFemina došlo se do podatka da čak 33 odsto Beograđanki Crnogorce smatra najprivlačnijim muškarcima.

Evo tri razloga zbog kojih Beograđanke obožavaju Crnogorce

Naravno, ovo je tema o kojoj se priča i na TikToku i na ovoj društvenoj mreži naišli smo na snimak dve mlade devojke koje otkrivaju tri razloga zašto Beograđanke smatraju Crnogorce toliko privlačnim. Naravno, svrha videa je šala, ali u svakoj šali ima malo istine.

Jedna od devojaka je već četiri godine u vezi sa momkom iz Crne Gore i žive zajedno, a kroz osmeh nam je navela i razloge.

Prvi je taj što mogu da odu na more "svake godine, svako leto po tri meseca". Drugi je, "đe si mala, što činiš?", a treći je "Hoćeš li na plažu, hoćemo li da ispadnemo neđe?" i naravno, sigurno je tu veliki faktor onaj šarmantan osmeh i način na koji oni to kažu.

- Eto, rešili smo vam misteriju za sve vas koji ste se pitali zašto Beograđanke toliko vole Crnogorce, a moram vam priznati da sam se to i ja pitala, dodala je njena drugarica.

Šta vi mislite ima li u ovome istine? Pišite nam u komentarima.

Bonus video:

01:34

PSIHIJATAR BRANKA PURLIJA OPET ŠOKIRALA REGION Crnogorci su zbog inteligencije lideri u Vojvodini

(Espreso / Blic Žena)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.