OTIŠLI DA ZAPRAŠUJU KOMARCE, DOČEKALE IH KAMENICE: Napadnuti radnici "Gradske čistoće"
Komarci, Foto: Profimedia

incident

OTIŠLI DA ZAPRAŠUJU KOMARCE, DOČEKALE IH KAMENICE: Napadnuti radnici "Gradske čistoće"

Incident se dogodio oko 21 sat, kada su dva napadača izrazila negodovanje zbog toga što se na tom mestu sprovodi akcija suzbijanja komaraca, te su kamenicama napali ekipu JKP "Gradska čistoća"

Objavljeno:

Prilikom sprovođenja akcije suzbijanja odraslih formi komaraca metodom hladnog zamagljivanja, juče su u naselju Altina kod Zemuna napadnuta dva radnika "Gradske čistoće" Slobodan Ilić i Nasif Tafilj, saopšteno je iz tog javno komunalnog preduzeća.

Incident se dogodio oko 21 sat, kada su dva napadača izrazila negodovanje zbog toga što se na tom mestu sprovodi akcija suzbijanja komaraca, te su kamenicama napali ekipu JKP "Gradska čistoća", nakon čega su pobegli.

Prilikom napada nije bilo povređenih, dok je na službenom vozilu, koje ekipe Sektora za ekologiju i unapređenje životne sredine koriste za tretman suzbijanja komaraca, načinjena velika materijalna šteta, a pripadnici MUP-a Srbije su u brzom roku izašli na lice mesta i izvršili uviđaj.

Nije bilo povređenih

Kako je navedeno, JKP "Gradska čistoća" oštro osuđuje sve učestalije napade na svoje zaposlene koji časno i predano rade svoj posao, za dobrobit svih sugrađana, i napominju da će biti preduzete sve neophodne zakonske mere, jer je preduzeće u obavezi da zaštiti sve svoje zaposlene i neće se tolerisati niti jedan vid nasilja.

Preparati koje ekipe "Gradske čistoće" koriste za tretman suzbijanja komaraca registrovani su od strane Ministarstva za zaštitu životne sredine i upisani u Privremenu listu biocidnih proizvoda, te građani nemaju razloga za strah, niti za ovakvu vrstu neprihvatljivog ponašanja.

JKP "Gradska čistoća" apeluje na građane da imaju u vidu trud i posvećenost zaposlenih, kao i značaj posla koji oni obavljaju za sve građane, te da se uzdrže i omoguće zaposlenima da nesmetano obavljaju svoj posao.

Bonus video:

07:06

BIO-TERORIZAM: Komarci - ratnici

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.