"PRIČA O NEPOZNATOM ČOVEKU ĆE SE DUGO PREPRIČAVATI": Gest ovog Beograđanina VRAĆA VERU u DOBRE LJUDE! (FOTO)
Deda / ilustracija, Foto: Profimedia, Ilustracija

svaka čast!

"PRIČA O NEPOZNATOM ČOVEKU ĆE SE DUGO PREPRIČAVATI": Gest ovog Beograđanina VRAĆA VERU u DOBRE LJUDE! (FOTO)

Jedna devojka iz Beograda podelila je lepu priču u Fejsbuk grupi, a ono što je napisala postalo je viralno za kratko vreme

Objavljeno:

Zbog ubrzanog načina života poslednjih godina sve manje pažnje obraćamo na slučajne prolaznike kojima je potrebna pomoć. Za to je potrebno izdvojiti tako malo vremena. Ipak, priča muškarca sa Novog Beograda vraća veru u ljude.

Jedna devojka iz Beograda podelila je lepu priču u Fejsbuk grupi, a ono što je napisala postalo je viralno za kratko vreme.

Ona se tim putem zahvalila nepoznatoj muškoj osobi koja je pomogla njenom ocu koji je ušao u 90-te godine.

Kako kaže, njen otac voli da vozi bicikl, ali je poslednji put imao problem.

nesvest
foto: Facebook printscreen

- Naime, tati je pukla guma i on je hteo sam da pronađe majstora Slavka, međutim vrteo se u krug, pozlilo mu je i onesvestio se. Prišao mu je nepoznat muskarac, pomogao mu je da sedne na klupu, malo su pričali, obecao mu je da će mu pomoći, samo da ode do kuće da se presvuče - navela je ona.

Kako je dodala, mladić je ispunio obećanje i vratio se. Njen otac mu je dao bicikl i pare za gumu, a on je otišao kod majstora Slavka. Zamenio je unutrašnju gumu i vratio se i predao bicikl.

- Objasnio mu je šta treba još da uradi i gde se nalazi majstor. Tata nije hteo više da ga opterećuje, zahvalio mu se.Sada je pun priče i hvale za mladog čoveka, a mama, sestra i ja smo zahvalni što još uvek postoje divni dobri ljudi koji žele da pomognu. Hvala dobri čoveče iz Bloka 45 - zaključila je ona.

Objava je za kratko oduševila bezbroj korisnika ove društvene platforme, pa ne sumnjamo da će se priča o nepoznatom dobrom čoveku još dugo prepričavati.

Bonus video:

02:57

HUMANI KNJAŽEVAČKI KARATISTI: Predvođeni šampionom pomogli maloj Milici Rackov i njenoj keruši Lari

(Espreso / 24sedam)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.