DO KRAJA GODINE: Da li znate šta se nalazi na Keju oslobođenja 8, u Zemunu? Mnogi će se oduševiti
Foto: Grad Beograd

SJAJNA STVAR

DO KRAJA GODINE: Da li znate šta se nalazi na Keju oslobođenja 8, u Zemunu? Mnogi će se oduševiti

Ovaj događaj oduševio je mnoge

Objavljeno:

Umetnički program "Art zona Zemun" postao je deo stalnih manifestacija u oblasti kulture, a opština Zemun podržala je predlog Društva likovnih i primenjenih umetnika Zemuna.

Ovo znači da će u kulturnoj galeriji Stara kapetanija, na Keju oslobođenja 8, do decembra ljubitelji umetnosti, a posebno likovne, imati priliku da uživaju u pojedinačnim i grupnim izložbama afirmisanih mladih umetnika iz Srbije i regiona.

Nova stalna manifestacija u oblasti kulture Art zona Zemuna, pod pokroviteljstvom Gradske opštine Zemun, otvorena je prošlog meseca u Umetničkoj galeriji Stara kapetanija, a ovaj veliki događaj značajan je jer je Opština posle dugo godina našla način da u svojevrsnoj instituciji kulture, kakva je Umetnička galerija Stara kapetanija, obezbedi uslove za održavanje celogodišnjeg izložbenog programa.

00:44

Umetnički program Art zona Zemun postao je deo stalnih manifestacija u oblasti kulture

Skupština Gradske opštine Zemun je usvojila predlog Društva likovnih i primenjenih umetnika Zemuna da Art zona Zemun postane nova stalna manifestaciji u oblasti kulture, zajednički okvir za programe koji će se od februara do decembra realizovati u galeriji, jednom od simbola Zemuna.

Na ovaj način, u umetničkoj galeriji Stara kapetanija sticaće afirmaciju novi, mladi umetnici, a građani Zemuna uživati u kvalitetnim kulturnim sadržajima.

Do kraja godine predviđeno je više posebno zanimljivih izložba brojnih autora, pod pokroviteljstvom Gradske opštine Zemun.

Bonus video

23:28

KOJEKUDE PO SRBIJI EP07 - ZEMUN

(Espreso/Promo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.