STIGLA DOJAVA DA JE U SVAKOM VOZILU GSP POSTAVLJENA BOMBA! Ovo je preteći mejl: "Ispod ili u svakom..." (FOTO)
Foto: Emillija Jovanović

UŽAS

STIGLA DOJAVA DA JE U SVAKOM VOZILU GSP POSTAVLJENA BOMBA! Ovo je preteći mejl: "Ispod ili u svakom..." (FOTO)

Postupili smo u skladu sa zakonom i siguran sam da ćemo i sa ovom situacijom da se izborimo - kazao je Šapić

Objavljeno:

Predsednik Privremenog organa Grada Beograda Aleksandar Šapić obratio se Beograđanima povodom mejla koji je stigao na adresu JKP 'GSP Beograd' u kome je stajalo da je u svako ili skoro u svako vozilo GSP-a postavljena eksplozivna naprava.

"Mi smo, naravno, odmah prijavili policiji i ona će da reaguje u skladu sa zakonom. Hteo bih da poručim građanima Beograda da ne treba da ulazimo ni u kakvu paniku jer sam potpuno siguran da je ovo jedna vrsta provokacije, maksimalne zloupotrebe i unošenja panike među stanovništvom i građanima prestonice zbog predstojećih izbora. Strašno je na šta su neki ljudi spremni. Govorili su da će ovo biti prljava kampanja, ali ovo prelazi sve granice, da se na ovaj način plaše građani.

Dojava, Bomba
foto: Beoinfo

Beograđani ne treba da brinu, policija će reagovati, ali sam želeo da obavestim javnost da ne bude da nešto krijemo. Postupili smo u skladu sa zakonom i siguran sam da ćemo i sa ovom situacijom da se izborimo. Proći će i ovi izbori pa se nadam da ćemo da nastavimo da živimo normalan život. Neka je sramota one koji se ovakvim stvarima služe i na ovakav način unose paniku među građane Beograda", rekao je Šapić.

Bonus video: Novi Pazar, dojava o bombi u prodavnici, policija obavila pregled

01:58

Novi Pazar, dojava o bombi u prodavnici, policija obavila pregled

(Espreso/MONDO/J.D.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.