SAVSKI VENAC KAO MENHETN! O ovome su stanari ove opštine dugo maštali, mnogi će im POZAVIDETI
Savski venac, Foto: Printscreen/youtube/ City Expert - The First Online Agency in Serbia

SAVSKI VENAC KAO MENHETN! O ovome su stanari ove opštine dugo maštali, mnogi će im POZAVIDETI

Cilj projekta je život građana u modernom okruženju koje će celoj zajednici pružiti život u uređenoj i lepšoj sredini

Objavljeno:

Opština Savski venac je od ključnog značaja u saobraćajno-ekonomskom smislu za Beograd. Prema popisu stanovništva iz 2022. godine, u njoj živi oko 39.000 stanovnika, a neki od njih su se dugo mučili u svojim zgradama zbog nesređenih ulaza.

Svi volimo mir nakon završenog napornog dana na poslu, ali to nije bilo moguće za stanare u Ulicama Hajduk Veljkov venac, Svetozara Markovića, Bulevar vojvode Mišića, Baje Pivljanina, kao i u Jug Bogdanovoj. Ulaz u zgradu je bio star, zapušten i neosvetljen što izaziva i strah među starijim građanima, kao i među decom.

Međutim, opština Savski venac je pokrenula projekat bespovratnog sufinansiranja radova u stambenim zajednicama. Uređeno je 40 stambenih zajednica koje su aplicirale za projekat uređenja ulaza.

Radovi podrazumevaju krečenje i bojenje ulaza, kao i pristupnih hodnika, zamenu ulaznih vrata i poštanskih sandučića, interfona, zamenu tastera za paljenje svetla, kao i zamenu starih plafonjera u hodnicima i postavku novih LED plafonjera sa senzorom. Cilj projekta je život građana u modernom okruženju koje će celoj zajednici pružiti život u uređenoj i lepšoj sredini.

(Espreso / Promo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.