"GLEDAM VAS DOK SE KUPATE": Dve cimerke u STUDENJAKU ispred SOBE našle PAPIRIĆ sa JEZIVOM PORUKOM!
Studenjak, Foto: Zorana Jevtić

da li je moguće?

"GLEDAM VAS DOK SE KUPATE": Dve cimerke u STUDENJAKU ispred SOBE našle PAPIRIĆ sa JEZIVOM PORUKOM!

Jedan komentar je anonimnu studentkinju malo i uplašio, zbog čega je objasnila da će svoj prozor "srediti" u najkraćem roku

Objavljeno:

Dve studentkinje i cimerke u Studenjaku priznale su da su se našle u neprijatnoj situaciji kada su otkrile da najverovatnije postoji osoba koja ih kroz prozor kupatila posmatra dok se kupaju. Iako njih dve veruju da je sve neslana šala, njihove drugarice su i više nego zabrinute za njih.

Ovu priču na Reditu podelila je neimenovana studentkinja u Beogradu koja je priznala da se najpre ona i cimerka nisu zabrinule oko cele situacije, međutim, kako je primetila da su ljudi oko njih bili uzrujani zbog svega, tako je shvatila da situacija možda i nije bezazlena. A kako je objasnila, sve su saznale na malo čudan način.

"Malko čudna situacija u studentskom domu (da li treba da se zabrinem?)", najpre se pitala devojka, a onda i objasnila zbog čega je najpre mislila da je sve jedna obična šala.

"U studentskom domu sam i pre par dana meni i cimerki kuca na vrata devojka sa pričom da je njen drug na našim vratima našao poruku na kojoj je pisalo da nas neko gleda kroz prozor dok se kupamo i kao fazon lepe smo i tako te gluposti. Kaže drug je video poruku, zanimalo ga je šta piše pa ju je uzeo i odneo sa sobom.

Prvo reče kako ju je bacio, onda se u jednom momentu ponudila da nam je donese, tako da nam tu nije baš bilo jasno gde je ta poruka na kraju završila. Mi smo svakako u tom trenutku rekle da nam ne treba, mada nam je posle bilo krivo, ali nije to ni važno", rekla je ona te priznala da su najpre ona i njena cimerka počele da "vrište od smeha", jer im je bilo nerealno da ih je taj neko ko ih gleda uopšte obavestio o tome.

Iako se kaže, prozori u kupatilu nalaze skoro pa u tuš kabini i iako su prilično veliki, ono što se preko njih može videti, tvrdi studentkinja jeste jedino silueta i to negde do pojasa. Zbog svega toga, kaže na prvu ona i cimerka nisu bile zabrinute, međutim, crv sumnje ubacile su im njihove drugarice.

"Mene lično nije ovo niti uznemirilo niti potreslo, ali drugarice kojima sam prepričala su to shvatile malo ozbiljnije od mene i rekle mi da nije to baš tako smešno kako se meni čini, ali opet, nije kao da ja mogu bilo šta da uradim kada ne znam ni ko je to stavio, a nemam čak ni tu poruku", napisala je devojka u svojoj "treba li da se zabrinem" objavi.

Iako je ispod njenog izlaganja bilo najviše šaljivih komentara, bilo je i korisnih saveta kako se najbolje zaštititi za svaki slučaj. Od postavljanja zavesica, do samolepljivih materijala koji će ceo prozor prekriti.

Ipak, jedan komentar je anonimnu studentkinju malo i uplašio, zbog čega je objasnila da će svoj prozor "srediti" u najkraćem roku.

"Pazite se, imala sam par drugarica koje su zapravo bile uslikane a kasnije i ucenjivane. Bilo je to davne 2014. godine, ne šalim se zaista", pisalo je u komentaru.

Bonus video:

02:01

ŠTA ĆE BITI SA STUDENTSKIM DOMOVIMA TOKOM TREĆEG TALASA KORONE: Ministar Ružić progovorio o planu o zatvaranju (KURIR TELEVIZIJA)

(Espreso / Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.