RADOVI U BLOKU 70 - EVO O ČEMU JE REČ! Promene na bolje i u ovom delu gradske opštine Novi Beograd!
Savski kej, Foto: Promo

rekonstrukcija

RADOVI U BLOKU 70 - EVO O ČEMU JE REČ! Promene na bolje i u ovom delu gradske opštine Novi Beograd!

Ovo je još jedan pokazatelj da gradska vlast brine o svakom detalju kada je u pitanju poboljšanje kvaliteta života svih Beograđana

Objavljeno:

U martu ove godine počela je rekonstrukcija javnog osvetljenja duž savskog Bloka 70.

Predviđena je zamena stare instalacije, postavljanje novih svetiljki i stubova, koji će u ovoj rekonstruisanoj urbanoj celini u noćnim časovima kreirati specifičnu atmosferu.

Radovi će se izvoditi sinhronizovano sa ostalim aktivnostima na uređenju šetališta u saradnji sa Javnim komunalnim preduzećem "Zelenilo - Beograd".

00:46

Rekonstrukcija javnog osvetljenja duž savskog Bloka 70

Blok 70 je inače jedan od stambenih blokova Novog Beograda, deo mesne zajednice Savski kej. Podeljen je na stambene celine uz Savski kej i solitere bloka koji se protežu duž ulice Jurija Gagarina. Sredinu bloka deli šetalište Lazaro Kardenas koje se nastavlja preko ulice kroz Blok 44 i Blok 45.

Ovo je još jedan pokazatelj da gradska vlast brine o svakom detalju kada je u pitanju poboljšanje kvaliteta života svih Beograđana.

Mnoge stvari koje su čekale na realizaciju više od decenije sada se polako ostvaruju na korist svih onih koji žive i rade u ovom gradu.

Bonus video:

00:34

Nova fasada na Geodetsko-tehničkoj školi

(Espreso / Promo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.