MALI AKI JE PRAVI FRAJER: Dete iz Beograda izjavom nasmejalo celu Srbiju, dok se drugari igraju, on radi OVO
Mali Aki, Foto: Printscreen/TikTok/micaakivuki

baš je sladak

MALI AKI JE PRAVI FRAJER: Dete iz Beograda izjavom nasmejalo celu Srbiju, dok se drugari igraju, on radi OVO

"Polako Aki, gde žuriš"

Objavljeno:

Šta je najbitnije kada je u pitanju osvajanje devojke i njenog srca? Ako pitate malog Arsenija iz Beograda, presudno je biti snažan i biti bez velikog stomaka.

Video snimak na TikTok profilu "micaakivuki" postao je preko noći viralan kada je mali Beograđanin, Arsenije, svojom izjavom da je spreman da se ženi, osvojio veliki broj korisnika pomenute mreže - i to zbog jednog dela svog plana.

Nakon što je sa svojom majkom pokrenuo priču o ženidbi, gde mu je objašnjeno da je ipak još mali da se ženi, Arsenije je imao jedan simpatičan odgovor, naravno u njegovu korist.

"Pa da, ali sa šest godina ću da porastem i mogu da se ženim", rekao je on.

Kada ga je majka pitala da li je siguran da devojka koju bi da ženi hoće da se uda za njega, Aki je imao spreman odgovor:

"Ako krenem u teretanu i budem smanjio stomak, hoće. Ne samo stomak nego i da postanem jak. Dok sam mali nisam jak, ali postaću".

Tada se malo zbunio jer je izgleda shvatio da je stvarno još mali za takav korak, ali je ipak nakon par sekundi nastavio svoju priču i otkrio da će svadbu organizovati negde u "nekom dobrom restoranu" u Beogradu.

Na pitanje gde će živeti, imao je takođe spreman odgovor.

"Ovde, pored tvog stana", rekao je on mami dok je zamišljeno gledao u jednu tačku, verovatno razmišljajući kako bi to sve najlakše mogao da izvede.

"Polako Aki, gde žuriš"

Snimak je oduševio veliki broj korisnika koji su pohvalili Arsenijevu odlučnost da preko noći postane snažan i velik.

"Haha, šta ćeš, rešio čovek", "Polako Aki, polako, gde žuriš", "Ma more kad je bal nek' je bal", "I ja sam isto tako pričao, evo me 30 godina, ženidba ni na vidiku", "Vidi ti frajera, obećava o malena", pisali su oni.

Bonus video:

02:12

ŠTA ZNA DETE ŠTA JE SEKSUALNOST? Stručnjaci složni: Banalizuju čitav doživljaj seksa, a najčešće su NAJVEĆI KRIVCI RODITELJI

(Espreso/Blic/Gordana Vuksanović/Preneo D.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.