Goreo "Halo Leskovac", nema povređenih! STANARI OKOLNIH ZGRADA POBESNELI! (VIDEO)
Foto: Printscreen / Youtube / Večernje novosti

za dlaku

Goreo "Halo Leskovac", nema povređenih! STANARI OKOLNIH ZGRADA POBESNELI! (VIDEO)

Požar koji je danas izbio u objektu "Halo Leskovac" koji se nalazi u Makedonskoj ulici, brzom intervencijom vatrogasaca je lokalizovan, a u nesreći niko nije povređen

Objavljeno:

Požar koji je danas izbio u objektu "Halo Leskovac" koji se nalazi u Makedonskoj ulici, brzom intervencijom vatrogasaca je lokalizovan, a u nesreći niko nije povređen. Vatra je buknula sa rešetke na kojoj se sprema hrana, a dim se ubrzo proširio kroz ceo objekat.

Ekipe vatrogasaca su se po pozivu odmah uputile na teren, a vatru u objektu gasili su sa troje vatrogasnih kola. Dim i miris paljevine ispunio je i okolne lokale, a stanari iz višespratnice koja se nalazi iznad objekta su ostali u šoku.

- Više puta smo ih prijavljivali, jer ne znamo kako je moguće da su dobili dozvolu, a da nemaju adekvatne uslove za rad - ističu stanari. - Od mirisa roštilje ne možemo da živimo, a trenutno su nam stanovi ispunjeni dimom.

BONUS VIDEO:

Jelena Grujić iz Nove stranke ekskluzivno za Espreso.co.rs o hororu koji je preživela i svemu što je nakon toga usledilo!

(Espreso.co.rs / Novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.