BEOGRAĐANIN SPASAO 100 MIGRANATA: Evo šta je uradio za njih!

HUMANOST NA DELU

BEOGRAĐANIN SPASAO 100 MIGRANATA: Evo šta je uradio za njih!

Kao i svaki pravi plemeniti heroj, hteo je da ostane anomiman i naglasio da želi akcenat da bude na ljudima i solidarnosti
Objavljeno: 09:43h

Da ima humanih i dobrih ljudi, svedoči potez jednog humanog Beograđanina, koji nije hteo mirno da sedi dok migranti kisnu i smrzavaju se u centru grada, kod autobuske stanice. Ovaj čovek uspeo je da organizuje smeštaj i prevoz na Dorćolu kako bi tokom hladnih dana azilanti imali gde da se sklone. On nije želeo da odaje lokaciju kako ne bi imao nekakvih problema, ali može da smesti oko 100 ljudi.

- Prevozimo porodice sa decom pre svega. Samo želimo da ih smestimo na suvo. Nisam ja taj koji je obezbedio smeštaj, već samo pomažem u organizaciji - navodi plemeniti Beograđanin. Jedini problem koji imaju jeste u zadobijanju poverenja migranata, ali su do sada smestili oko 50-60 ljudi.
Kao i svaki pravi plemeniti heroj, želeo je da ostane anomiman i naglasio da želi akcenat da bude na ljudima i solidarnosti. Deo parka su već ispraznili, a u smeštaju koji su uspeli da obezbede, moći će da ostanu po lošem vremenu i u narednim danima i nedeljama. - Želim da naglasim i da je odziv ljudi koji su hteli da pomognu tako što su došli sa svojim autom zaista veliki - navodi Beograđanin.
Dok svetski mediji ne prestaju da bruje o srpskom policajcu koji zagrljajem teški sirijskog dečaka, Srbi su ponovo pokazali da zaista imaju veliko srce i izuzetnu solidarnost, kao i želju da pomognu ljudima u nevolji. (Espreso.co.rs/Izvor: Kurir.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.