Sindikalci: Ukinite Bus plus! Mali: Može, ali to košta 6 miliona evra!

Kraj bus plusa?

Sindikalci: Ukinite Bus plus! Mali: Može, ali to košta 6 miliona evra!

Mali je, komentarišući predlog sindikata GSP-a da se raskine ugovor sa Apeksom rekao da je ugovor sa tom firmom čvrst i da bi raskid više štetio gradskoj kasi
Objavljeno:

Nakon štu su tri sindikata Gradskog saobraćajnog preduzeća "Beograd" zatražila da se raskine ugovor o "Bus-plus" sistemu naplate i kontrole karata u javnom prevozu i taj posao ponovo vrati GSP "Beograd", gradonačelnik Siniša Mali je izjavio da to najverovatnije neće biti moguće jer bi taj raskid više štetio kasi grada. Jure nas da plaćamo Bus Plus, a voze nas u ovakvim krševima! (FOTO) Iz sindikata tvrde da je šest miliona evra iz gradskog budžeta plaćeno za zakup i instaliranje validatora 'bus-plus' sistema iako je bilo logično da firma sama instalira validatore.

U vezi sa tim zahtevom Mali je rekao da je ugovor sa Apeksom (Bus-plus) čvrst. - Nismo ga mi potpisivali, već neko drugi. Nama se stvara uslov da nakon prvih pet godina otkupimo taj ugovor, ali to bi nas koštalo pet do šest miliona evra, a možda čak i više - rekao je Mali i da to sada ne može da se ostvari. (Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.